Zero Escape: Nonary Games pro PS Vitu v Evropě
Novinka Zero Escape: Nonary Games pro PS Vitu v Evropě

Zero Escape: Nonary Games pro PS Vitu v Evropě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

15. prosince se konečně dostane kapesní verze také do Evropy.

Reklama

Ohledně vydání kompilace her Zero Escape: Nonary Games jsme už na našich stránkách psali. 24. března ale u nás vyšly pouze PlayStation 4 a PC verze a na kapesní jsme si museli ještě chvíli počkat. Askys Games už ale sdělili konkrétní termín realizace, který připadl v Evropě na 15. prosince. Titul vyjde jak v krabicové, tak digitální verzi.

Odsun vydání je trochu zvláštní, protože v Severní Americe byla PS Vita verze vydána 24. března společně s verzemi pro PlayStation 4 a PC.

Zero Escape: Nonary Games je soubor her, obsahující tituly Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors a pokračování Virtue’s Last Reward.

Hlavním tématem je únos a útěk z neznámého místa. Devítka lidí, kteří se vzájemně neznají, je donucena zúčastnit se ďábelské Nonary Game, vedené záhadným Zerem. Proč byli uneseni a uzamčeni na neznámém místě? Proč byli vybráni zrovna oni? Proč musí riskovat svůj život v nebezpečné hře na život a smrt? Kdo může být důvěryhodný? Napětí stoupá s každou příhodou a s každou novou situací je všechno kolem stále strašnější a devět lidí musí co nejrychleji zjistit, jak uniknout, než skončí mrtví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama