Na disku PC verze The Phantom Pain je jenom instalátor Steamu
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Na disku PC verze The Phantom Pain je jenom instalátor Steamu

Na disku PC verze The Phantom Pain je jenom instalátor Steamu

Jan Kalný

Jan Kalný

68

Vyvstává tak otázka, proč se vůbec Konami obtěžovalo do krabičky nějaký disk dávat.

Reklama

S fyzickou kopií Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pro PC, která vychází už zítra, je to trochu na štíru. Původně fyzická kopie vůbec být neměla, pak jí začaly obchody prodávat a nikdo si nebyl jistý, co vlastně dostane do rukou. Bude to normální krabička s diskem, nebo jenom krabička s kódem? Nebo to byl omyl?

Nakonec se ukázalo, že to je ta první možnost. Ale asi to není tak šťastné, jak byste čekali. V krabičce sice disk je, ale na něm nic není. Nic, kromě instalátoru Steamu. Ano, toho, který si můžete velmi snadno stáhnout z oficiálních stránek.

Takže pokud máte pomalé internetové připojení a čekali jste, že si hru nainstalujete skrze svou ultra rychlou mechaniku, tak máte smolíka. Musíte si nainstalovat Steam (ačkoli očekáváme, že něco takového už dávno máte hotové) a pak stáhnout celou hru. Disk slouží spíše na výstavu.

Což je škoda. Otázkou zůstává, proč se s tím Konami vůbec obtěžovalo. Takhle je disk skutečně na dvě věci. Na druhou stranu lepší koupit levnější krabičku a aspoň v ní něco mít, než draho přes Steam a nemít nic.

PC verze The Phantom Pain v našem obchodě GameExpres stojí 1199 Kč/44,99€. Balení obsahuje navíc bonusový video obsah a stáhnutelný obsah (Venom Snake Emblem a Mother Base Staff). Na Steamu hra stojí 59,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama