Na Kodžimově plakátu je skutečně Elle Fanning. Už víme KDO, na řadě je KDE
Death Stranding 2 Novinka Na Kodžimově plakátu je skutečně Elle Fanning. Už víme KDO, na řadě je KDE

Na Kodžimově plakátu je skutečně Elle Fanning. Už víme KDO, na řadě je KDE

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Druhou část hádanky přinese PAX, třetí snad The Game Awards.

Reklama

Hideo Kodžima konečně potvrdil, že na digitálním plakátu odhaleném v rámci Tokyo Game Show se skrývá herečka Elle Fanning, kterou můžete znát třeba jako protagonistku seriálu Veliká. Producent dále v rámci dnes začínajícího veletrhu PAX Australia zveřejnil druhý díl hádanky, plakát se siluetou další ženy, na kterém se tentokrát ptá KDE JSEM?

Obrázek s Elle Fanning je ponořen v červené barvě a překryt bílými linkami, které připomínají, byť zcela nekopírují, všudypřítomná vlákna z Death Stranding. Ihned se tedy začalo spekulovat, že Kodžima láká na pokračování oceňovaného sci-fi dobrodružství, a to přesto, že dosud se mluvilo v souvislosti s nejbližším odhalením Kojima Productions hlavně o hororu Overdose.

Z Kodžimova tweetu se každopádně dozvídáme, že otázka KDE nebude poslední. Čeká nás ještě třetí část hádanky. Vzhledem k tomu, že jsou zatím indicie směřovány k větším herním akcím, a k přátelství mezi Kodžimou a Geoffem Keighleym, se dá předpokládat, že rozřešení se dočkáme na letošních The Game Awards.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama