Na konci měsíce se Agent 47 vydá do Colorada
Novinka Na konci měsíce se Agent 47 vydá do Colorada

Na konci měsíce se Agent 47 vydá do Colorada

Jan Kalný

Jan Kalný

1

Ve výcvikovém táboře soukromé milice budete muset najít a zlikvidovat rovnou čtyři cíle.

Reklama

Pomalu se blíží konec první sezóny Hitmana. V digitální formě se ho dočkáme v den vydání poslední epizody z Japonska (ta by měla vyjít příští nebo přespříští měsíc), zatímco ve fyzické podobě až na konci ledna 2017. Teď nás ale zatím čeká pátá epizoda odehrávající se v Americe, resp. Coloradu.

Nová mise s názvem Freedom Fighters nás vezme na farmu, ze které se stal výcvikový tábor pro soukromou milici. Cíle budou tentokrát čtyři - Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg a Penelope Graves. To jsou údajně velmi nebezpeční lidé.

Druhou změnou, kterou tato mise přinese, je fakt, že celé území farmy je nepřístupné. Takže už od samého začátku budete na nepřátelském území. Civilisty byste zkrátka potkat neměli.

„Freedom Fighters je klíčovou epizodou, která dodá zásadní posun v příběhu a navnadí tak na klimatické finále sezóny,” dodal Hannes Seifert, šéf IO Interactive.

V nové epizodě bychom se navíc měli klasicky dočkat nových příležitostí, něco přes 70 výzev a nového vybavení. Na závěr jsme se navíc dozvěděli datum vydání, které je stanoveno na 27. září, takže přesně za tři týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama