Novinka Na Steamu vyšla slovenská hra Preserve

Na Steamu vyšla slovenská hra Preserve

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Dovolí vám vytvářet a spravovat vlastní biomy.

Reklama

Slovenská společnost Grindstone vydala ve spolupráci s vývojáři ze studia Bitmap Galaxy hru s názvem Preserve. Jedná se o relaxační logický počin o přírodě, rostlinách a živočiších. Titul vám dovolí vytvářet vlastní malé světy, které mohou tvořit hned tři odlišné biomy (kontinentální, savana a moře). 

Každý biom má dle autorů nabídnout unikátní prvky a zážitek. Z pohledu herních režimů stojí za pozornost především neomezený kreativní režim a puzzle mód, který obsahuje hned 25 různých hlavolamů. Zmínku si zaslouží také samostatný režim určený na fotografování.

„Jsme velmi rádi, že po téměř dvou letech vývoje můžeme vydat Preserve v Early Accessu,“ říká Matej Hudák, Head of Publishing v Grindstonu. „Také jsme uzavřeli několik spoluprací s tituly jako Townscaper, Polylithic, Terra Nil nebo Terra Scape a vytvořili zlevněné balíčky, které jsou dostupné na Steamu od dnešního dne. Hra Preserve bude také součástí Wholesome Games eventu na Steamu od 15. do 21. srpna,“  láká zástupce vydavatelství Grindstone na další tituly. 

Další informace o hře Preserve můžete načerpat přímo na Steamu, kde je k dostání za 10 eur.

Na Steamu vyšla slovenská hra Preserve
i Zdroj: Grindstone
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama