Novinka Slovenský roguelike survival Jötunnslayer: Hordes of Hel oficiálně představen

Slovenský roguelike survival Jötunnslayer: Hordes of Hel oficiálně představen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Hra potěší příznivce roguelike titulů i severské mytologie.

Reklama

Slovenské vydavatelství Grindstone oznámilo svůj nový titul s názvem Jotunnslayer: Hordes of Hel, jehož vývoj probíhá v košickém studiu Games Farm. Titul je žánrově popisován jako roguelike horde-survivor, ve kterém se vydáte na nebezpečnou výpravu temnými světy severské mytologie. Na začátku si vyberete jednu z padlých duší a následně se pustíte do boje proti hordám nepřátel, které vám může zajistit vykoupení.

Vývojáři dále lákají na plnění náročných úkolů a boss fightů, překonávání nekonečných vln nepřátel nebo výběr z několika různých hrdinů, které bude možné postupně vylepšovat. Jötunnslayer: Hordes of Hel vyjde na podzim letošního roku v programu předběžného přístupu na Steamu, kde si hru již nyní můžete přidat do seznamu přání. O případných verzích pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S zatím autoři nemluví.

„Jsme nadšeni, že můžeme oznámit Jötunnslayer: Hordes of Hel a pracovat na tomto titulu s talentovaným týmem Games Farm.“ Říká Peter Nagy, generální ředitel společnosti Grindstone. „Díky osvědčeným zkušenostem společnosti Games Farm s vytvářením pohlcujících a rozsáhlých RPG světů brzy doručíme tento brutální horde-survival titul,“ dodává Nagy. Kromě výše přiloženého traileru se můžete níže podívat na několik obrázků ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama