Novinka Slovenská hra Preserve odhalila datum vydání

Slovenská hra Preserve odhalila datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Čeká vás navrhování vlastního ekosystému.

Reklama

Slovenské vydavatelství Grindstone dnes oznámilo datum vydání chystané hry s názvem Preserve, která byla představena letos v lednu. Jedná se o relaxační logický titul, který se zaměřuje především na přírodu a budování vlastního ekosystému. Z pohledu hratelnosti titul staví na chytrém umisťování rostlin a živočichů do živého ekosystému. Hra nabídne několik různých biomů, které si budete moci vychutnat napříč různými režimy. Kromě logického módu bude k dispozici například relaxační nebo kreativní režim.

"Jsme velmi rádi, že Preserve vydáme v Early Accessu a necháme naše hráče vyzkoušet veškerý nový obsah, na kterém jsme pracovali," říká Peter Jánošík, vedoucí studia a programátor v Bitmap Galaxy. "Nový oceánský biom přidává do hry zcela nový rozměr a věříme, že hráči budou milovat vytváření oceánských habitatů. Nemůžeme se dočkat zpětné vazby od naší komunity a máme ještě více věcí, které odhalíme v průběhu Early Accessu až do vydání verze 1.0."

Preserve vyjde 8. srpna v programu předběžného přístupu na Steamu, kde si hru již nyní můžete vyzkoušet prostřednictvím bezplatné demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama