Na tuzemském trhu nebudou sběratelské edice Titanfallu 2
Titanfall 2 Novinka Na tuzemském trhu nebudou sběratelské edice Titanfallu 2

Na tuzemském trhu nebudou sběratelské edice Titanfallu 2

Michal Burian

Michal Burian

23

Tři dny před vydáním zvláštní a smutné oznámení.

Reklama

Tohle je hodně zvláštní a smutné. Společnost Electronic Arts se rozhodla nedodat na vybrané trhy sběratelské edice first-person střílečky Titanfall 2. Bohužel Černý Petr padl i na Českou republiku a Slovensko. Krom toho ještě na Polsko, Maďarsko a Rumunsko.

V těchto zemích nebudou sběratelské edice Titanfallu 2 pojmenované Vanguard a Marauder vůbec k dostání. Jako kompenzaci si naše obchody Xzone.cz a GameExpres.sk dohodly, že hráči, kteří změní objednávku na běžnou edici, dostanou slevu 400 Kč.

Níže e-mail od Xzone a popis sběratelských edic:

Vážený zákazníku,

tento email se nám nepíše snadno, zvláště pár dní před vydáním, ale před malou chvílí k nám dorazila nemilá zpráva. Sběratelské edice Titanfall 2 Marauder a Vanguard k nám na trh bohužel nedorazí. Problém je na straně EA, která nám, ze zatím neznámého důvodu, zrušila distribuci těchto edic v Česku, Slovensku, Polsku, Rumunsku a Maďarsku. Bylo nám přislíbeno jejich oficiální prohlášení, ale každopádně to na věci už zřejmě nic nezmění :(

Po ostré komunikaci jsme pro naše zákazníky dohodli, alespoň jako malou kompenzaci, slevu 400 Kč, pokud si svoji předobjednávku změníte na běžnou edici hry.

Prosíme tedy o odpověď na tento email, zda chcete předobjednávku změnit na běžnou edici se slevou 400 Kč nebo zda chcete svoji předobjednávku zrušit.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné zklamání.

Popis sběratelských edic

Vanguard edice zaujme přesnou replikou helmy pilota třídy Vanguard. EA tvrdí, že jde o repliku v životní velikosti v poměru 1:1. Nechybí tak všechny potřebné detaily. Helma má přibližně 30,48 x 26,67 x 39,37 cm a nechybí příslušenství. Každý pilot potřebuje na bojišti taktický reflektor (svítilnu) a laserový zaměřovat. Obojí lze namontovat na helmu, zaměřovat svítí pomocí LED diody červeně. Vše potom doplňuje šátek, nášivky, zápisník v hliníkovém pouzdře s perem a 8GB flash disk.

U Marauder edice helmu vystřídala bysta pilota, svítí modře. Jinak v balení naleznete zápisník v hliníkovém pouzdře, pero, náramek, nášivky, artbook a další maličkosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama