Na víkendovém VGX se ukáže Thief, Zaklínač 3 i The Division
Novinka Na víkendovém VGX se ukáže Thief, Zaklínač 3 i The Division

Na víkendovém VGX se ukáže Thief, Zaklínač 3 i The Division

Michal Burian

Michal Burian

27

Z Thiefa uvidíme hned 15 minut, Quantum Break nabídne první gameplay záběry a nebudou chybět ani dva trailery od Square Enix.

Reklama

Už se to blíží, v sobotu večer (u nás po půlnoci ze soboty na neděli) vypukne VGX awards, kde se budou předávat nejen ocenění za nejlepší hry letošního roku, ale také se ukážou očekávané tituly příštího roku. Už teď víme, že nebude chybět nový trailer ze Zaklínače 3, hned patnáct minut z restartovaného Thiefa, první gameplay záběry z Quantum Break od Remedy nebo novinky ohledně Titanfall od ex-tvůrců Call of Duty.

Pokud by vám to nestačilo, tak Square Enix slibuje dva trailery, půjde prý o překvapení. Možná uvidíme i nový Tomb Raider nebo alespoň next-gen verze toho letošního. Ubisoft přislíbil účast minimálně s nadějnou střílečkou The Division a spekuluje se i o odhalení nového Mass Effectu. Dále Broken Age, Dying Light a přijde i boss Nintenda aby předvedl nadcházející Wii U hry, možná Donkey Kong nebo Bayonetta 2.

Ono toho bude pochopitelně mnohem víc, přece nám nemohou prozradit vše, pak by nebylo žádné překvapení. Jisté ale je, že se nedozvíme nic nového o Mad Max a The Order 1886.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama