Zaklínač 3 v působivém VGX traileru
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 v působivém VGX traileru

Zaklínač 3 v působivém VGX traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

57

<strong>Update: HD verze traileru a informace o hudbě.</strong> Uvidíte otevřené prostředí, lákavé souboje, nádhernou grafiku a Divoký hon.

Reklama

Update: Společně s vydáním HD verze VGX traileru se CD Projekt na oficiálním webu trochu rozpovídal o stylu hudby, která třetího Zaklínače bude doprovázet. Určité pasáže soundtracku jsou tvořeny pomocí tradičních a historických slovanských hudebních nástrojů, aby bylo patřičně zachycené násilí a brutalita, jež jsou pro svět Zaklínače charakteristické.

Audio tým CD Projektu navíc spolupracuje i s některými hudebními skupinami zaměřenými právě na styl slovanské hudby. Jak to tedy vypadá, obavy fanoušků, že se Zaklínač vzdálí slovanské mytologii, se snad nenaplní. Dá se očekávat, že když se CD Projekt drží tohoto stylu v hudbě, určitě ho dodrží i v dalších aspektech hry.

Původní zpráva: CD Projekt ani tentokrát nezklamal, a tak se na VGX objevil skvělý trailer ze třetího Zaklínače. V něm můžeme vidět nejen pár záběrů působivého prostředí a soubojů, ale i pár představitelů Divokého honu, který bude hrát v příběhu Zaklínače 3 velkou roli. Ještě ke všemu se můžeme kochat i nádhernou grafikou. Tohle všechno je totiž in-game.

Připomínáme, že Zaklínač 3: Divoký hon vychází v příštím roce pro PC, Xbox One a Playstation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama