Na vydání Kingdom Come: Deliverance se bude podílet Deep Silver
KC: Deliverance Novinka Na vydání Kingdom Come: Deliverance se bude podílet Deep Silver

Na vydání Kingdom Come: Deliverance se bude podílet Deep Silver

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Studio Warhorse bude mít pod palcem vydání PC verze v rámci digitální distribuce, přičemž má pořád svodobu ve vývoji celé hry.

Reklama

Kingdom Come: Deliverance potřebuje vydavatele. To je dlouho známý fakt. Aby se hra co nejvíc rozšířila, musí studiu Warhorse někdo podat pomocnou vydavatelskou ruku, nemluvě o tom, že velmi úspěšná kampaň na Kickstarteru nikdy neměla za cíl možnost vydat hru na vlastní pěst všude a na všech platformách. Kickstarter se postaral hlavně o přesvědčení investora, že je o hru vážně zájem.

Proto bylo jen otázkou času, než se Kingdom Come někdo ujme. Ten někdo je Deep Silver, potažmo společnost Koch Media, pod níž vydavatelská značka Deep Silver spadá.

Pod záštitou Deep Silver tedy vyjdou krabicové i digitální verze Kingdom Come: Deliverance pro PS4 a Xbox One, stejně jako krabicová PC verze. Studio Warhorse bude mít stále na starosti vydání PC verze v rámci digitální distribuce, což znamená především Steam.

Lidé z Warhorse si od spolupráce s Koch Media slibují zejména možnost dostat Kingdom Come do rukou co největšího množství hráčů po celém světě. Dan Vávra přitom prostřednictvím zprávy zveřejněné na fóru zdůrazňuje, že pro hráče a ty, kteří hru finančně podpořili na Kickstarteru, se nic nemění. Pořád platí, že se mohou těšit na všechny slíbené odměny za podporu.

Vávra dále zdůrazňuje, že Warhorse má stále absolutní svobodu při vývoji. Stejně tak bude nadále komunikovat s fanoušky. Koch Media, respektive Deep Silver tedy zjevně nemá do vývoje Kingdom Come kecat a zasahovat, jen bude hru vydávat.

V blízké době se máme dozvědět konkrétní a snad už finální datum vydání, které bude společné pro všechny verze hry. V tuto chvíli pořád platí, že Kingdom Come: Deliverance vyjde někdy během roku 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama