Na vývoj remaku Dead Space dohlíží game director AC Valhalla
Dead Space Remake Novinka Na vývoj remaku Dead Space dohlíží game director AC Valhalla

Na vývoj remaku Dead Space dohlíží game director AC Valhalla

Jan Urbančík

Jan Urbančík

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Nejvyšší posty v EA Motive nyní zabírají veteráni z Ubisoftu.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o tom, kdo pracuje na nově oznámeném remaku survival hororu Dead Space z roku 2008. Zmiňovali jsme jména jako Mike Yazijian či Dino Ignacio, kteří se už na sérii dříve podíleli. Na nejvyšší pozici (creative director) je veterán z Ubisoftu Roman Campos-Oriola, jenž dříve pracoval na hrách jako For Honor nebo Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Nyní se prostřednictvím článku od magazínu VGC dozvídáme, že se na vývoji podílí ještě jeden význámný veterán z této francouzské společnosti.

Jméno Eric Baptizat vám možná bude povědomé. Tento zkušený vývojář totiž letos z Ubisoftu přestoupil právě do EA Motive a nyní potvrdil, že pracuje na remaku Dead Space v pozici game directora. V Ubisoftu strávil celkem 16 let a podílel se především na vývoji série Assassin's Creed. V roli lead designera pracoval na dílech Black Flag, Unity a Origins, svou cestu v Ubisoftu pak završil dosud nejnovějším dílem s poditulem Valhalla, na kterém se podílel jako game director.

Na závěr už jenom připomenu, že remake prvního dílu série Dead Space zatím nemá datum vydání. Míří ale na PC, PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama