Na vývoji VTM: Bloodlines 2 se už nepodílí Brian Mitsoda
Novinka Na vývoji VTM: Bloodlines 2 se už nepodílí Brian Mitsoda

Na vývoji VTM: Bloodlines 2 se už nepodílí Brian Mitsoda

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Po odkladu přichází další nešťastná zpráva.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o odkladu očekávaného pokračování Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 na blíže nespecifikovaný termín příštího roku. Včera jsme se bohužel dozvěděli o další nešťastně znějící zprávě, kterou je vyhození hlavního scénáristy Briana Mitsody a kreativního ředitele, kterým byl Ka'ai Cluney. V níže uvedeném oznámení lze nalézt, že k tomuto rozhodnutí dospělo vedení Hardsuit Labs a Paradox Interactive.

Pro magazín Rock Paper Shotgun poskytl Brian Mitsoda své vyjádření, ve kterém uvedl, že důvody k jeho vyhazovu nezná a že je z této situace zklamaný a frustrovaný. Zajímavou zprávou také je, že se nikdy o odkladu nedozvěděl předem, ale npochybuje, že by za něj kdykoliv mohla práce jeho týmu. Dále poukazuje na fakt, že ho Paradox opakovaně využíval k marketingu hry (není to myšleno ve zlém), což mu bylo nepříjemné, jelikož v něm rušné prostředí vyvolává úzkost. Své vyjádření končí tím, že je na svou práci, jenž na Bloodlines 2 odvedl hrdý, ale neví, kdy a v jaké podobě ji fanoušci budou moci spatřit.

Ačkoliv nevíme, kdo či zda vůbec Briana zastoupí, role kreativního konzultanta se ujme Alexandre Mandryka, který má přes dvacet let zkušeností s prací na Far Cry, Assassin's Creed, Warhammer 40 000 a dalších.

Navzdory tomu, že na konci prohlášení stojí, že vedení k tomuto kroku přistoupilo s cílem doručit co možná nejlepší titul, tak komunita vůbec nadšená není. Rozzuřené a zklamané komentáře pod níže uvedeným Twitterovým příspěvkem požadují bližší vysvětlení a mnozí dokonce posílají snímky obrazovky odeslané žádosti o vrácení peněz.

Ať už to ale se hrou dopadne jakkoliv, bude zajímavé dění okolo tohoto titulu nadále sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama