Na západ míří Fairy Fencer F a MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies
Novinka Na západ míří Fairy Fencer F a MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies

Na západ míří Fairy Fencer F a MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Obě hry vyjdou digitálně i v krabicové verzi na jaře roku 2016.

Reklama

S novými, a velmi pozitivními, informacemi od společnosti Idea Factory International se roztrhl pytel. Kromě několika her, které budou v příštím roce vydány v PC verzi, se v Severní Americe a v Evropě objeví na PS Vitě MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies (bude kompatibilní s PlayStation TV) a pro PlayStation 4 Fairy Fencer F: Advent Dark Force. Obě hry nemají stanoven konkrétní termín vydání, ale budou k mání v krabicové i digitální verzi někdy na jaře 2016.

MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies je vůbec první multiplayerová hra série Neptunia. Odehrává se v Gamicademii, konkrétně v akademii pro CPU a CPU kandidáty. Vžijete se v ní do role Blanc a jejích přátel, kteří budou muset bojovat proti hordě zombií a zároveň se při tom všem snažit natočit film, při které zachrání svou školu.

Titul podporuje hru až čtyř hráčů a představuje také nové postavy Tamsoft a Uzume Tennouboshi. Těšit se ale můžete na staré známé, jako jsou Plutia, Peashy, Dengekiko a Famitsu, které si ale lze s určitým omezením přizpůsobit různým příslušenstvím.

Fairy Fencer F: Advent Dark Force vyjde na západě v aktualizované verzi. Nabídne totiž tři příběhové režimy: The Goddess Story, The Vile God Story a The Evil God Story, každý s úplně jiným zakončením. Hráči budou moci ovládat na bitevním poli najednou až šest postav a nově přibyly také tři možnosti obtížnosti: Easy, Normal a Hard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama