Na západě bude Grand Kingdom obsahovat také původně placená DLC
Novinka Na západě bude Grand Kingdom obsahovat také původně placená DLC

Na západě bude Grand Kingdom obsahovat také původně placená DLC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Plus se v novém traileru můžeme podívat na pět dalších herních tříd.

Reklama

Delší dobu jsme neslyšeli nic o chystaném strategickém RPG Grand Kingdom a tak to dnes napravíme. Jde o nové podrobnosti, trailer a screenshoty s dalšími třídami postav: Valkyrie, Archer, Noble, Paladin a Dark Knight. Pro nás je příjemné zjištění, že těchto pět tříd bylo v Japonsku původně vydáno jako dodatečný stahovatelný obsah, ale na západě za ně nedáme ani zlámaný groš.

Dalším pozitivem, i pro naše peněženky, je kampaň Great Nation. Ta totiž taky v Japonsku vyšla jako placený stahovatelný obsah, ale na západě bude součástí plné hry a tedy se obejde bez našich dalších dodatečných investic. Tento dodatek navyšuje obsah hlavní herní kampaně z 12 kapitol na celkových 48 příběhových kapitol, ve kterých se ponoříte do tradic a poznáte národy Resonailu.

Každá kampaň z přídavku Great Nation představí vždy jeden národ, ke kterému se přidáte a zjistíte tak jejich motivaci k boji a také jejich historii. Potkáte nové postavy a vytvoříte si s nimi nové vazby.

NIS America také oznámila, že pokud si předobjednáte Great Kingdom přes PlayStation Store (můžete již teď) získáte slevu 10 procent, odemkne se vám exkluzivní téma a získáte pro použití ve hře čtyři Charm Scrolls na přizpůsobení vzhledu postav a možnost přidělit body navíc do statistik čtyř svých žoldnéřů.

Grand Kingdom vyjde v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu krabicově i digitálně 17. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama