Nakupte v rámci Black Friday na Xzone.cz velké herní pecky
Novinka Nakupte v rámci Black Friday na Xzone.cz velké herní pecky

Nakupte v rámci Black Friday na Xzone.cz velké herní pecky

Redakce

Redakce

Exkluzivity pro PlayStation 4 a Nintendo 3DS. Dále PC, Xbox One, Xbox 360 a Wii U hry.

Reklama

Black Friday možná je ryze americký „svátek“, ale pomalu se začíná vkrádat i do českých obchodů. Xzone samozřejmě nevyjímaje. Právě dnes startuje promo, kde si vyberou především hráči na PS4, ale ani ostatní nepřijdou zkrátka.

Slevám vévodí takové hity jako Until Dawn (699 Kč), The Last of Us: Remastered (699 Kč), Tearaway Unfolded (499 Kč), Driveclub (499 Kč), The Order 1886 (699 Kč) a Infamous: Second Son (499 Kč). Za pár stovek tedy můžete získat jednu z exkluzivit, kterou se může pyšnit pouze konzole PlayStation 4.

Aby nebyli hráči s Xbox One smutní, mohou si koupit s výraznou slevou jen několik týdnů starou pecku Assassin’s Creed Syndicate (1299 Kč) a kooperativní střílečku Evolve (od 499 Kč), která je dostupná i ve verzích na PC a PS4.

Radost v Xzone určitě udělají i těm, pro něž je nedílnou součástí herní výbavy konzole Nintendo 3DS. Hry jako Mario Golf: World Tour 3DS (499 Kč), Codename S.T.E.A.M. (499 Kč) a hlavně Professor Layton and the Miracle Mask (299 Kč) patří do povinné výbavy každého majitele tohoto handheldu. A pokud ho náhodou nemáte, tak si ho můžete koupit ve výhodném bundlu se hrou Animal Crossing: Happy Home Designer (4790 Kč).

Pro kompletní výpis krabicových slev zavítejte na tuhle stránku a vybírejte až do konce tohoto víkendu, kdy akce bohužel skončí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama