Nálož gameplay záběrů z bety Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Nálož gameplay záběrů z bety Star Wars: Battlefront

Nálož gameplay záběrů z bety Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Niklas Fegraeus z DICE navíc potvrdil, že Battlefront nezahrne mikrotransakce.

Reklama

Běžní hráči sice musí na betu nového Battlefrontu čekat až do čtvrtka, někteří šťastlivci už si ji ale mohli zkusit, díky čemuž máme k dispozici množství gameplay záběrů. Mezi nimi převládá bitva o Hoth v módu Walker Assault a nezřídka se můžete podívat i na hraní v roli Dartha Vadera a Luka Skywalkera.

Niklas Fegraeus z DICE navíc v rozhovoru pro Gamespot potvrdil, že Battlefront nebude zahrnovat mikrostransakce. Herní měna ve hře, kredity, je sice rozdělená na dvě úrovně, což obvykle značí brzkou podporu mikrotransakcí. Není neobvyklé, že si za reálné peníze koupíte lepší herní měnu, dovolující koupi exkluzivnější výbavy. Battlefront ale nebude ten případ.

Fegraeus tvrdí, že kredity budou hráči získávat v závislosti na tom, jak se jim bude dařit. Jinými slovy je bude možné získat jen prostým hraním a mikrotransakce prý nebyly součástí základního designu hry. Což tedy nevylučuje, že bychom se podpory mikrotransakcí nemohli dočkat v budoucnu, ale zatím prostě v Battlefrontu nebudou.

Určitě je to důvod k oslavě. Ale myslím, že je to zároveň i důvod k zamyšlení nad tím, jestli je v pořádku, že jsme se dostali do doby, v níž se v případě každé větší multiplayerové hry musíme obávat toho, jestli do ní tvůrci nezahrnou mikrotransakce. Jako kdyby DLC balíčky nestačily.

Pokud by vám to nestačilo, odkážu vás ještě na PC Gamer, který se podíval na zoubek toho, co všechno obsahuje nastavení grafiky PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama