Nálož screenshotů a nové informace o Destiny 2
Destiny 2 Novinka Nálož screenshotů a nové informace o Destiny 2

Nálož screenshotů a nové informace o Destiny 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

K dispozici je také pořádná verze včera zveřejněného gameplay traileru.

Reklama

Včerejší odhalení Destiny 2 doprovází nejen čerstvý gameplay trailer, který je konečně k dispozici v oficiální, a tedy řádně kvalitní formě, ale také příběhový trailer, který zatím nevyšel oficiální cestou, a množství screenshotů. Na nich uvidíte četná prostředí, postavy, nepřátele, vozidla a další prvky.

Destiny 2 bude ušito na míru jak veteránům prvního dílu, tak nováčkům. Po invazi Lorda Ghaula se lidstvo nachází na pokraji zničení, a tak se hráči musí vydat do naší sluneční soustavy, aby našli a získali účinné zbraně a schopnosti. Hra zahrne nové herní podtřídy a také čtyři typy prostředí, konkrétně zalesněnou oblast v Evropě, měsíc Saturnu Titan, měsíc Jupitera Io a planetu Nessus.

Součástí Destiny 2 je samozřejmě příběhová kampaň, kterou můžete hrát o samotě nebo s přáteli. Nechybí ani kooperativní režimy a mise, zatímco kompetitivní PvP multiplayer se pochlubí novými mapami a herními módy.

Tvůrci navíc do hry plně integrovali systém a rozhraní pro tvorbu a správu klanů, takže se hráči mohou snadněji stružovat a utvářet komunitní skupiny, stejně tak mohou upravovat vizuální prezentaci svého klanu a získávat různé odměny.

Pokud jde o technickou stránku, již víme, že PC verze bude mít odemčené snímky za sekundu, takže s dostatečně silným hardwarem můžete dosáhnout nejen 60fps, ale klidně i 144fps. Oproti konzolové verze jsou uzamčené na 30fps. Platí to i o verzi pro PS4 Pro.

Destiny vychází 8. září pro PS4, v jehož případě platí roční exkluzivita na dodatečný obsah, a Xbox One. PC verze dorazí později a bude k dispozici jen přes Battle.net/Blizzard Launcher. Více o PC verzi se dozvíte z další dnešní novinky.

Gameplay trailer

Další příběhový trailer

Screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama