Naplánován double XP týden pro hráče Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka Naplánován double XP týden pro hráče Battlefieldu 4

Naplánován double XP týden pro hráče Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

25

Jako kompenzace za problémy, které trápily Battlefield 4 během vydání. Některé přetrvávají. <strong>Aktualizace: Kdy se bude konat speciální double XP akce pro členy Premium?</strong>

Reklama

Aktualizace: Speciální double XP akce jen pro členy BF4 Premium proběhne od 7. do 8. prosince.

Původní zpráva

DICE naplánovalo double XP týden jako kompenzaci za problémy při vydání Battlefieldu 4. Hráči budou od 28. listopadu do 5. prosince při hraní multiplayeru získávat dvakrát více zkušenostních bodů. Po každém odehraném zápase. Vývojáři tak chtějí hráčům nahradit ztracené body, které se po dohrání zápasu neuložily na servery kvůli nejrůznějším problémům.

Kromě toho získá každý hráč 5. prosince, který si zahrajete multiplayer, hledí pro pistoli M1911. Speciální hledí má trojnásobný optický zoom a bude k dispozici pro všechny třídy v Battlefieldu 4.

"Po vydání jsme měli problémy, na některých platformách to byly drobné problémy, zatímco na jiných to bylo horší," uznal Karl Magnus Troedsson, šéf DICE. "Problémy řešíme, je to pro nás priorita. Máme celý tým, jenž pracuje na stabilizaci hry, a nebudeme ho přesouvat na jiný projekt, dokud si nebudeme jisti, že je BF4 v pořádku."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama