Návštěva švédského konzulátu ve třetí epizodě Hitmana
Novinka Návštěva švédského konzulátu ve třetí epizodě Hitmana

Návštěva švédského konzulátu ve třetí epizodě Hitmana

Michal Burian

Michal Burian

5

A nejen to. Co na vás za šest dnů čeká?

Reklama

Příští týden konečně vyjde třetí epizoda Hitmana. S Agentem 47 se budete moci do Marrákeše podívat 31. května. Projdete se po ulicích marockého císařského města Marrákeš, navštívíte švédský konzulát a eliminujete dva cíle.

K prvnímu bude velmi těžké se dostat. Jde o privátního bankéře Clause Strandberga, který je v bezpečí uvnitř švédského konzulátu - nebo si to alespoň myslí. Druhým cílem je armádní generál Reza Zaydan. Generála najdete ve svém městském sídle, je však obklopen svou jednotkou elitních vojáků.

„V návaznosti na velkou módní přehlídku v Paříži a expanzivní povahu v italské Sapienze jsme věděli, že Marrákeš musí být něčím mimořádným. Rozhodli jsme se vytvořit místo, které překypuje životem. Nabízí labyrint uliček, řadu tržišť, kavárny, střešní terasy, kde se může Agent 47 ukrýt, a spoustu dalšího. Hned za tržištěm stojí architektonický zázrak v podobě švédského konzulátu,“ popisují třetí epizodu Hitmana vývojáři.

„K oběma cílům nebude snadné se dostat. Čeká na vás několik překvapení, včetně několika výzev, příležitostí a zcela nová lokalita pro Contracts mód, Elusive Targets a Escalation Contracts.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama