NBA Live 14 pouze pro next-gen konzole
NBA 2K14 Novinka NBA Live 14 pouze pro next-gen konzole

NBA Live 14 pouze pro next-gen konzole

Michal Burian

Michal Burian

5

Konkurenční NBA 2K14 bude pro současné i next-gen konzole.

Reklama

Společnost Electronic Arts oznámila, že připravovaný basketball v podání NBA Live 14 vyjde pouze pro next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One. To je trošku překvapující, když vezmeme v potaz, že FIFA 14 vyjde i na stávající generaci konzolí.

NBA Live 14 využije nový Ignite engine, který umožní ve sportovních hrách EA Sports nabídnout 10x více animací a detailů, stejně tak se konečně objeví diváci ve 3D. Nová technologie se může pyšnit také 4x větším výpočtem pro umělou inteligenci za vteřinu. To jinými slovy znamená, že se dočkáme chytřejší AI protivníků i spoluhráčů. Hráči budou mnohem lépe předvídat situace, rychleji reagovat a vymýšlet různé taktiky.

"Poprvé v historii se sportovní hry od EA pochlubí diváky ve 3D s dynamikou," pyšní se EA. To znamená, že diváci budou reagovat na momenty během zápasu. Možná budou dokonce pískat, když se jim něco nebude líbit. I samotní hráči by se měli lépe pohybovat.

Z tohoto oznámení se dá předpokládat, že nové UFC od tvůrců Fight Night vyjde taktéž pouze pro next-gen konzole. Na potvrzení si budeme muset ještě počkat, možná příští týden na E3.

Konkurenční NBA 2K14 vyjde na PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One a PC, Wii U verze nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama