Nebojácná Aloy v dobrodružném traileru na Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn Novinka Nebojácná Aloy v dobrodružném traileru na Horizon: Zero Dawn

Nebojácná Aloy v dobrodružném traileru na Horizon: Zero Dawn

Michal Burian

Michal Burian

29

Zároveň se hra odkládá, vyjde až v příštím roce! <strong>Odhalena sběratelská edice a české titulky v traileru.</strong>

Reklama

Společnost Sony překvapila, týden před plánovanou tiskovou konferencí na E3 v Los Angeles (14. června ve 03:00 našeho času) zveřejnila tříminutový trailer z akčního RPG titulu Horizon: Zero Dawn. Video se zaměřuje na hlavní hrdinku Aloy, konkrétně na její dobrodružství, které ve hře podnikne, aby zachránila svůj kmen. Bojovat bude proti velmi nebezpečným mechanickým strojům, připomínající prehistorické dinosaury.

Bohužel došlo také k jedné negativní zprávě, Horizon: Zero Dawn pro PlayStation 4 vyjde až 1. března 2017. Tvůrci Killzone tvrdí, že se tak rozhodli, aby mohli zajistit, že Horizon: Zero Dawn bude kvalitní hrou po vizuální i herní stránce.

CZ titulky v traileru naznačují, že v češtině bude i samotná hra.

Abychom nekončili špatně, tak byla odhalena sběratelská edice. Obsahuje sošku Aloy, art book, exkluzivní PS4 téma a další maličkosti společně s in-game bonusy.

Dvaceticentimetrová soška Aloy od společnosti Gentle GiantExkluzivní krabička v provedení steelbookArtbook „The Art of Horizon Zero Dawn“Exkluzivní téma pro PS4Úbory Carja Storm Ranger (bouřlivá hraničářka kmene Carja) a Banuk Trailblazer (průkopnice kmene Banuk) Carja Mighty Bow (silný luk kmene Carja) a Banuk Culling Bow (odstřelovací luk kmene Banuk) Balíčky Carja Trader (obchodnice kmene Carja) a Banuk Traveller (cestovatelka kmene Banuk)

Krom toho bude v prodeji ještě limitovaná edice, obsahuje vše se sběratelské, krom sošky. A ještě krabička standardní edice:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama