Nedokončená verze Crysis 2 unikla na internet
Crysis Novinka Nedokončená verze Crysis 2 unikla na internet

Nedokončená verze Crysis 2 unikla na internet

Michal Burian

Michal Burian

43

Na internet předčasně unikla nedokončená počítačová verze očekávané střílečky Crysis 2 od německého studia Crytek <strong>+ vyjádření EA a Cryteku</strong>.

Reklama

Podle zjištěných informací obsahuje uniklá verze Crysis 2 kompletní obsah plné verze, včetně kampaně, multiplayeru a DRM souborů.

"Crytek byl varován, že se neúplná a nedokončená verze Crysis 2 objevila na torrentových stránkách. Tým Crytek a společnost EA jsou hluboce zklamáni touto zprávou. Vyzýváme všechny fanoušky, aby podpořili hru a samotný vývoj tím, že si počkají na koupi finální verze, která vyjde letos 22. března," dočteme se v prohlášení.

"Crysis 2 je stále ve vývoji. Pirátství nadále poškozuje PC hry i vývojářskou komunitu. Všichni by to měli mít na paměti," nechali se slyšet tvůrci.

Crytek ve svém prohlášení několikrát zmínil, že se jedná o nedokončenou verzi, což se také potvrdilo. Není tedy divu, že vydavatelství Electronic Arts upozornilo všechny hráče, ať z uniklé verze Crysis 2 nedělají ukvapené závěry.

Na internet totiž ihned lidé, co nedokončenou verzi hráli, začali psát, že počítačová verze kvůli konzolovým trpí a grafika již není tak agresivní, jako u prvního dílu, což tvůrci popírají a sami dodávají, že uniklá verze není dokončena, a to ani po grafické stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama