Need for Speed: No Limits bude zdarma a bez otevřeného světa
Novinka Need for Speed: No Limits bude zdarma a bez otevřeného světa

Need for Speed: No Limits bude zdarma a bez otevřeného světa

Michal Burian

Michal Burian

25

Konečně podrobnosti o nadcházející závodní arkádě NFS pro mobily od autorů Real Racing <strong>+ gameplay záběry</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts se konečně rozhodla odpovědět na důležité otázky ohledně připravovaných arkádových závodů Need for Speed: No Limits pro mobily. Dozvěděli jsme se tak spoustu zajímavých informací, které blíže odhalují nové NFS určené pro mobily.

NFS: No Limits je první hra ze série, která byla vytvořena speciálně pro mobilní zařízení. Titul má přinést grafickou kvalitu na úrovní AAA her díky využití Isis enginu. Počítá se s rozsáhlým tuningem vozidel. Existovat má prý milion možných kombinací, včetně motoru, převodovky, spoileru, kapoty, tónování skla a dalších věcí.

Závodit budete moci v různých typech závodů (okruh, sprint apod.), avšak ne v otevřeném světě. S tím se zatím nepočítá, i když open-world vývojáři ze studia Firemonkeys (autoři Real Racing 3) v budoucnu nevylučují. Zajímavé je, že svůj mobil/tablet budete muset mít při hraní NFS: No Limits neustále připojený k internetu. EA tím chtějí zajistit, že neustále budete mít přístup k plnohodnotné hře a jejímu obsahu a funkcím. Nepůjde tak hrát offline. Avšak klasický multiplayer bude do hry přidán až po vydání.

Aktuálně je možné NFS: No Limits hrát v dosud nespecifikovaných regionech, kde byla hra potichoučku vydaná, aby se tvůrčímu celku dostalo důležité zpětné vazbě od hráčů. Hra bude sice zdarma, ale s mikrotransakcemi. Za ty si budete moci kupovat vylepšení pro automobily. Dostanete se k němu i klasickým hraním, ale to pochopitelně bude trvat déle.

V den vydání nebude NFS: No Limits podporovat gamepady a další ovladače. Možná se podpory dočkáme později.

Pro spuštění hry budete potřebovat nejnovější hardware. Vývojáři doporučují iPhone 4S s iOS 6.1+ a u Androidu API level 15, 1.21.2GHz procesor, 1 GB RAM, rozlišení 800x600 a grafický čip Tegra 3, Adreno 302 nebo PVR SGX543/545.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama