Need for Speed: Payback zítra v EA a Origin Access
Novinka Need for Speed: Payback zítra v EA a Origin Access

Need for Speed: Payback zítra v EA a Origin Access

Michal Burian

Michal Burian

2

Předplatitelé těchto dvou služeb si budou moci v předstihu zahrát plnou verzi arkádových závodů, ale jen po omezenou dobu <strong>+ ukázka tuningu</strong>.

Reklama

Zítra budou služby EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC) rozšířeny o arkádové závody Need for Speed: Payback, které si budete moci zahrát v plné verzi a vyzkoušet část ze singleplayeru a multiplayeru, ale jen po omezenou dobu.

Z příběhu budou k dispozici dvě úvodní kapitoly, včetně zběsilé honičky na dálnici, která byla poprvé prezentována letos v červnu na E3 v Los Angeles. V kolonce multiplayer bude odemčen režim Speedlists.

Jak je u zkušebních verzí zvykem, NFS: Payback budete moci hrát po dobu deseti hodin. Plná verze dorazí 10. listopadu ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Majitelé Deluxe edice budou moci hrát o tři dny dříve.

EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC) je služba, s kterou za předplatné dostanete přístup do rozsáhlé knihovny her, které můžete bez dalších investic hrát po neomezenou dobu. Zároveň si před vydáním po omezený čas vyzkoušíte připravované tituly od Electronic Arts.

EA Access stojí na měsíc 99 Kč, na rok 599 Kč. Origin Access lze koupit na měsíc za 3,99 euro nebo na rok za 24,99 euro.

Zároveň pro vás máme ukázku, kde jsou k vidění možnosti v úpravě vozidel.

Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama