Nejlepší bojové hry z portálu Herní.cz
Novinka Nejlepší bojové hry z portálu Herní.cz

Nejlepší bojové hry z portálu Herní.cz

Redakce

Redakce

Probuďte svého vnitřního válečníka a vrhněte se do následujících bojových her, které se jen hemží krvelačnými nepřáteli.

Reklama

Všechny popisované tituly a stovky dalších naleznete zdarma na Herní.cz.

Raid Mission

Ujměte se velení elitní policejní jednotky a v sérii propracovaných misí se postavte obávaným zločincům! Každý člen vašeho týmu je něčím unikátní a disponuje speciálními schopnostmi, jejichž vhodnou kombinací naděláte z gangsterů fašírku. Samotný boj probíhá formou tahů, které si střídáte s protivníkem – vašemu týmu můžete udílet různé pokyny, od prosté střelby na vybraný cíl po přebíhání z krytu do krytu či používání unikátních předmětů. Se stoupající obtížností hry oceníte také možnost nakupovat policistům nové vybavení a zásoby, které se budou hodit především v tuhých bitvách s bossy. Pro fajnšmekry nechybí ve hře ani systém achievementů, které v některých případech představují opravdovou výzvu.

Raid Mission najdete zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-raid_mission

Saloon Brawl

Vzduchem létají židle, sudy i stoly, ozývá se zvuk tříštěného skla, desítky postav do sebe zběsile mlátí pěstmi. Hospodská rvačka je zkrátka v plném proudu a vy v ní jakožto protřelý bojovník nesmíte chybět. Rozdávejte přesné údery, vyhýbejte se těm od soupeřů a když bude nejhůře, neváhejte popadnout nejbližší nábytek, kterým hravě skolíte skupinky nepřátel. Během rvačky se také dobíjí speciální schopnost, která vám po aktivaci umožní bleskově uzemnit nejbližší protivníky. V každé úrovni je cílem porazit v pětiminutovém limitu všechny soupeře, počítejte však s tím, že budete potkávat čím dál zákeřnější individua, která dokážou potrápit i zkušeného rváče. Dobře načasovaná rána pěstí však naštěstí platí na kohokoliv.

Saloon Brawl najdete zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-saloon_brawl

Gladiator

Vstupte do římské arény a bojujte o život v rámci nechvalně proslulých gladiátorských zápasů. Na začátku hry si vyberete jednoho ze čtyř bojovníků a s ním se následně vydáte do turnaje, v němž se utkáte s několika sveřepými protivníky. K postupu do dalšího kola musíte každého z nich porazit dvakrát, připravte se tak na sérii vyrovnaných soubojů. Kromě pohybu do stran může váš bojovník také skákat či klekat, což využijete především při uskakování protivníkovým útokům. Úspěšnými zásahy si nabijete speciální schopnost, jejíž aktivací uberete soupeři značnou část zdraví. Klíčem k úspěchu je však hlavně dobře načasované vykrývání nepřítelových úderů a zároveň nekompromisní zasazování těch vlastních.

Gladiator najdete zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-gladiator

Dragon Age Remix

Skvělá akční řežba, která navazuje na úspěšnou počítačovou hru Dragon Age: Origins. Při snaze získat prastarou zbroj se vám do cesty postaví stovky nepřátel, od běžných potvor po mocné mágy či nemrtvé. Samostatnou kategorií jsou pak obří bossové, se kterými bude svádět opravdu epické bitvy. Základem boje jsou jednoduchá komba, která závisí na zvoleném herním stylu – nepřátele můžete likvidovat hezky zblízka, nebo z bezpečné vzdálenosti pomocí magických útoků. Zvolené schopnosti si navíc můžete vylepšovat pomocí zkušeností, které získáváte za postup hrou. Kromě chytlavé hratelnosti disponuje Dragon Age Remix také povedenou grafikou a hudbou, potěší rovněž intuitivní ovládání – na celý průchod hrou si vystačíte s myší.

Dragon Age Remix najdete zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-dragon_age_remix

God of War

Prožijte pokračování příběhu hrdinného spartského krále Leonida, který sice padl v zoufalém boji u Thermopyl, bůh Zeus však ocenil jeho odvahu, oživil ho a vyslal do boje proti Peršanům. Čekají vás stovky nepřátel různého typu, proti kterým budete mít k dispozici kopí, meč, štít a také speciální schopnosti, jež vám umožní rychleji pobíjet zástupy protivníků. Během boje postupně narůstá úroveň vaší postavy, což v praxi znamená větší počet životů a účinnější útoky. I přes tyto pomůcky je hra poměrně těžká, přesila nepřátel je totiž značná a každý z nich vám dokáže způsobit znatelné poškození. Zvládnete dokončit všech osmnáct úrovní a prokážete tak, že máte duši opravdového spartského válečníka?

God of War najdete zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-god_of_war

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama