Nejlepší flashovky na leden 2016
Novinka Nejlepší flashovky na leden 2016

Nejlepší flashovky na leden 2016

Redakce

Redakce

Zaručeným trikem, jak přečkat sychravé podzimní počasí, je zasednutí k počítači a spuštění nějaké povedené hry, u které zapomenete na okolní svět.

Reklama

Na webu Herní.cz takových titulů naleznete stovky – my jsme pro vás vybrali několik z nich.

Tenis: Čtyřhra

Smíšená čtyřhra možná nepatří k nejpopulárnějším tenisovým odvětvím, jako námět pro tuto hru ale posloužila skvěle. Zvolíte si hráče či hráčku, vyberete parťáka a můžete se pustit do dramatických turnajových zápasů. V každém z nich se při cestě za trofejí utkáte s několika páry a můžete si být jisti, že to nebudou odevzdaní soupeři. Utkání se obvykle hrají na tři vítězné gamy, například v rychlé hře je ale možnost i delšího režimu. Hra disponuje povedenou grafikou, nechybí ani televizní prvky jako záběry na hráče či opakování vítězných míčů. Ovládání je jednoduché, vystačíte si se směrovými klávesami a dvěma tlačítky pro údery.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-tennis_doubles

Legendární zloději

Co mají společného legendární postavy Robin Hood, Černovous či Jesse James? Všichni byli svým způsobem zloději, a proto si právě za ně zahrajete v tomto povedeném titulu. V každé úrovni je vaším úkolem prokličkovat mezi všudypřítomnými strážemi až k označenému pokladu a následně s ním také úspěšně zmizet. Nepřátele mají vedle sebe zobrazené pole dohledu, takže můžete předem odhadnout své šance na nenápadné proklouznutí, pokud se však s protivníkem setkáte tváří v tvář, budete muset sáhnout po zbrani. Souboje jsou otázkou několika kliknutí, počítejte však s tím, že váš hrdina toho moc nevydrží, prostřílet se úrovní tak není vždy ten nejlepší nápad. Za tichý a rychlý postup můžete navíc získat bonusové body.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-legendary_thieves

Strike Force Heroes

Skvěle zpracovaný mix plošinovky a střílečky, který nabízí chytlavou hratelnost a dlouhou herní dobu. Vybírat můžete mezi rozsáhlou příběhovou kampaní, volnou hrou a sérií pekelně těžkých výzev, které doporučujeme hrát až po dokončení kampaně. Ať už si vyberete cokoliv, většinou si budete připadat jako v multiplayerovém režimu deathmatch – dva týmy proti sobě, počítání killů, po zabití ihned respawn, nechybí ani tabulka se závěrečným skóre. Vaše postava postupně získává zkušenosti, které se hodí na vylepšování atributů typu zdraví či přesnost střelby. Za vyhrané zápasy či mise také obdržíte peníze, které můžete použít k nákupu lepších zbraní a speciálních schopností. Hardcore hráče potěší rovněž přítomnost systému achievementů.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-strike_force_heroes

Bart Simpson Skateboarding

Syn slavného Homera Simpsona si vyjel na skateboardu, jak je ale u téhle rodinky zvykem, obyčejná jízda to nebude. Na Barta čekají po cestě desítky překážek, od rozházených kuželů po otevřené kanály či útočící ptáky. Brzdit se však samozřejmě nebude a vaším úkolem je tak překonat všechny nástrahy pouze pomocí výskoku, nebo skrčení. Zvláštní pozor si dávejte hlavně na větve, které za jízdy snadno přehlédnete a všimnete si jich až ve chvíli, kdy už bude Bart rozpláclý na zemi. Příznivce žluté rodinky potěší hlavně okolí trati, po kterém se promenádují snad všechny postavy ze známého seriálu.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-bart_simpson_skateboarding

Formula GP Racing

Vyzkoušejte si závody vozů Formule 1 v opravdu zdařilém herním zpracování. Dočkáte se krásné grafiky, reálných zvuků a především požitku z rychlé jízdy po nejslavnějších okruzích světa. V každém závodě je vaším cílem zvítězit, protože pouze první místo vám odemkne novou trať, která otestuje vaše řidičské schopnosti. Společně s vaším monopostem se na dráze samozřejmě prohání také schopní protivníci, kteří vám nedají ani metr zadarmo a každé předjetí tak musíte pečlivě naplánovat. Nárazy do ostatních vozů či bariér vám sice auto nepoškodí, často však způsobí několikavteřinové zdržení, které ovlivní výsledek celého závodu. Během zběsilé jízdy nesmíte zapomínat také na pneumatiky – ty se postupem času opotřebovávají a z toho důvodu ve hře nechybí boxy, v nichž vám bleskově nainstalují nové.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-formula_gp_racing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama