Neohlášená sci-fi hra od Sony Santa Monica se podobala Destiny
Destiny Novinka Neohlášená sci-fi hra od Sony Santa Monica se podobala Destiny

Neohlášená sci-fi hra od Sony Santa Monica se podobala Destiny

Michal Burian

Michal Burian

10

Kvůli tomu měla být zrušena. Sony chtělo, aby se projekt odlišil od Destiny od Bungie.

Reklama

Včera jsme vás informovali o propouštění ve studiu Sony Santa Monica, které mělo vyvolat zrušení zbrusu nové značky. Údajně mělo jít o sci-fi hru. Podle nejnovějších informací se měla podobat očekávané střílečce Destiny od Bungie.

Přišel s tím server Rocket Chainsaw od svých zdrojů, které tvrdí, že hype okolo Destiny přimělo Sony, aby tvůrci God of War přepracovali neohlášený titul. Od toho si slibovali, že se nebude podobat Destiny. U hráčů i novinářů by to mohlo vyvolat nežádoucí účinky – při představení by se klidně mohlo stát, že by si většina řekla, že je to až moc podobné Destiny. Sony nechtěla, aby nadějný titul získal takovou vizitku. Pravděpodobně s ním měla velké plány do budoucna.

Avšak změny měly za následek, že se projekt dostal mimo kolej, což vyústilo v jeho zrušení a následnému propuštění zaměstnanců. Zajímavé je, že měl být dokonce připraven teaser trailer. Do minulého týdne prý vše běželo jak mělo.

Těžko říct nakolik je výše zmíněná informace pravdivá. Možná se o tom někdy rozpovídá i samotná Sony. Jen škoda, že konzole PlayStation 4 zřejmě přišla o novou IP, která soudě podle všeho měla být sci-fi střílečkou zaměřenou na online bitvy. Nebo jakým jiným způsobem se mohla podobat Destiny. Napadá vás něco?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama