Neoznámenou hru studia Draw Distance přibližují první obrázky
Novinka Neoznámenou hru studia Draw Distance přibližují první obrázky

Neoznámenou hru studia Draw Distance přibližují první obrázky

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Vypadá to na temnou dystopii.

Reklama

Dánská vývojářka a výtvarnice Riana Moller (v současnosti art directorka polského studia PolyAmorous, dříve třeba kreativní ředitelka Bohemia Interactive) sdílela na platformě ArtStation tři obrázky, které podle svých slov vytvořila jako koncepty pro neoznámenou hru polského týmu Draw Distance. Ten stojí například za vizuálními romány ze světa Vampire: The Masquerade nebo naposledy stealth akcí Serial Cleaners.

„Pochmurný pohled na ulici zdůrazňující sociální rozdíly pro neohlášený projekt [Draw Distance]. Vytvořeno v Unreal Enginu a následně překresleno kvůli doladění detailů,“ sděluje autorčin popisek. A obrázky poměrně přesně popisuje, podoba světa a námět poukazují na dystopické zasazení titulu.

Oficiální kanály vývojářů o připravované hře zatím mlčí. Riana Moller sdílela jen den před rozebíranými obrázky také sadu sci-fi artworků, které rovněž putovaly k vývojářům z Draw Distance. V souvislosti s nimi ale autorka o konkrétním projektu nemluví.

Práce pro Draw Distance je ale na jejím profilu ještě víc. Neoznámený projekt zmiňuje u dalších návrhů jakýchsi mutantů. Těžko soudit, v jaké fázi vývoje projekt je a zda v některých případech nejde ze strany vývojářů jen o zkoumání možností, kam se v budoucích hrách vydat. Ne všechny koncepty totiž stylizací nutně zcela souzní s probíranou dystopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama