Netflix chystá nový seriál ze světa Zaklínače
Filmy/Seriály Zaklínač Článek Netflix chystá nový seriál ze světa Zaklínače

Netflix chystá nový seriál ze světa Zaklínače

Denis Růžička

Denis Růžička

15

Gigant streamovacích služeb věří této značce a chystá spin-off.

Reklama

Po loňském úspěchu první série seriálového Zaklínače, inspirované stejnojmennou knižní ságou, byly ihned oznámeny práce na druhé řadě. Tvůrci však mají mnohem ambicióznější plány a chystají toto univerzum řádně rozšířit a představit nám tak i zcela nové postavy. Spolu s druhou řadou je v přípravě i animovaný anime seriál nazvaný The Witcher: Nightmare of the Wolf, který se zaměřuje na původ Geralta a jeho přítele zaklínače Vesemira.

Netflix však chystá ještě jeden hraný seriál, respektive spin-off, jenž bude zasazen 1200 let před událostmi první série seriálového Zaklínače. Zaměří se na Konjunkci sfér, ale rovněž na počátky a vznik zaklínačů.

Spin-off ponese název The Witcher: Blood Origin a půjde o minisérii, která ještě před vydáním bude mít jasně daný celkový počet epizod. V tomto případě se můžeme těšit konkrétně na šest dílů. Točit by se mělo začít ve Velké Británii, ale pravděpodobně až po dokončení druhé série Zaklínače, jelikož obá seriály má na starosti stejný štáb. Zatím neznáme herecké obsazení a ani datum vydání. S ohledem na současnou situaci se však nedá předpokládat, že by nějaké natáčení mělo vůbec započnout v nejbližší době. Dle nedávných informací ale víme, že druhá řada Zaklínače se bude natáčet minimálně do února příštího roku. Za zmínku jistě stojí, že na spin-offu The Witcher: Blood Origin se budou podílet Lauren Hissrich a Declan de Barra, tedy současní tvůrci seriálového Zaklínače s Henrym Cavillem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama