Netflix chystá snímek na motivy videohry Beyond Good & Evil
Filmy/Seriály Článek Netflix chystá snímek na motivy videohry Beyond Good & Evil

Netflix chystá snímek na motivy videohry Beyond Good & Evil

Denis Růžička

Denis Růžička

5

S filmovými adaptacemi se v poslední době roztrhl pytel.

Reklama

Francouzská společnost Ubisoft již delší dobu chystá filmové či seriálové adaptace na motivy několika svých herních kousků. V přípravě je například The Division a nově také animovaný seriál Splinter Cell. Režisér Rob Letterman, který stojí za loňským snímkem Pokémon: Detektiv Pikachu, chystá ve spolupráci se streamovací službou Netflix pro změnu filmovou adaptaci kultovní videohry Beyond Good & Evil od Ubisoftu z roku 2003.

Se zprávou o přípravách snímku na motivy hry Beyond Good & Evil přišel server The Hollywood Reporter. Film bude hybridem živé akce a animací, s čímž má režisér Rob Letterman již léta zkušenosti. V minulosti pracoval třeba na filmech Husí Kůže nebo Gulliverovy cesty, které jsou taktéž mixem animací a živé akce. Producenti snímku Beyond Good & Evil jsou Jason Altman a Margaret Boykin. V současné době se hledá scenárista, a tak není pravděpodobné, že bychom se adaptace v dohledné době dočkali.

Bližší podrobnosti o zasazení a ději filmu nejsou známé. Původní hra z roku 2003 se odehrává v 25. století na vzdálené planetě, která je pod útokem mimozemské rasy zvané DomZ. Uvidíme, zda se tvůrci filmu budou držet původní předlohy nebo odvypráví zcela jiný příběh zasazený do stejného univerza.

Závěrem bych rád zmínil, že samotný titul však tehdy neslavil u hráčů kdovíjaký obrovský úspěch, ale kultovní fanoušky si našel a druhý díl hry Beyond Good & Evil je na cestě. Nepůjde však o pokračování, nýbrž prequel, o kterém se moc nemluví a stále ani nemáme přesné datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama