Next-gen verze FIFA 14 budou velmi odlišné
FIFA 14 Novinka Next-gen verze FIFA 14 budou velmi odlišné

Next-gen verze FIFA 14 budou velmi odlišné

Michal Burian

Michal Burian

60

Oproti stávající generaci budou mnohem věrnější a nabídnou zhruba 10x více animací.

Reklama

Sportovní a závodní hry, které vycházejí každý rok, nenabízejí tolik inovací, kolik by si sami hráči přáli. Není divu, že čas od času se objeví názory, že nemá cenu kupovat si nový díl, když v něm jsou akorát nové soupisky a několik featurek. Podobně jste se vyjadřovali například o F1 2012, výjimkou nejsou ale ani fotbalové a hokejové tituly.

Příchod nové generace konzolí však vývojářům umožní přidat zbrusu nové prvky a možnosti. Na toto téma se rozpovídal David Rutter, výkonný producent FIFA 14, pro OPM. Rutter se nechal slyšet, že next-gen verze FIFA 14 budou velmi odlišné, oproti stávající generaci budou mnohem věrohodnější a nabídnou zhruba 10x více animací.

"Dejte je vedle sebe a zahrajte si nejprve jednu a pak druhou. Pak si uvědomíte, jak diametrálně jsou odlišné. Je to pozoruhodné," začal vysvětlovat Rutter. "Konzole PlayStation 4 nám umožní větší věrnost. Můžeme využít zhruba 10x více animací v next-gen verzi. Můžete střílet z míst, které nebyly v předešlých generacích."

Jak se sami můžete dočíst, nejde pouze o vizuální změny, ale také ty v hratelnosti. To jistě potěší mnoho hráčů, kteří čekají na nové možnosti. Teď už se jen rozhodnout, zda si 26. září koupit FIFA 14 na PC, PS3, Xbox 360 nebo raději počkat a zároveň s uvedením PlayStation 4 a Xbox One si koupit jednu z next-gen verzí. Jak se rozhodnete vy? Nutno podotknout, že PC verze, stejně jako PS3 a X360 nebude podporovat nový Ignite engine. Technologii budou využívat všechny sportovní hry EA Sports na next-gen konzolích a dovolí tvůrcům 10x více animací a detailů (i 3D diváky), 4x větší výpočet pro umělou inteligenci za vteřinu a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama