Next-gen verze FIFA 14 nabídnou nový Ignite engine, PC verze bohužel ne
FIFA 14 Novinka Next-gen verze FIFA 14 nabídnou nový Ignite engine, PC verze bohužel ne

Next-gen verze FIFA 14 nabídnou nový Ignite engine, PC verze bohužel ne

Michal Burian

Michal Burian

95

Opakujete se situace jako před několika lety, kdy PC verze zaostávala za Xbox 360 a PS3 verzemi. Tentokrát bude o něco chudší než PS4 a Xbox One verze.

Reklama

EA dnes odpoledne potvrdila, že PlayStation 4 a Xbox One verze letošního ročníku fotbalového titulu od EA Sports využijí nový Ignite engine. U PC verze se opakuje situace jako před několika lety, PC verze bude shodná s těmi pro aktuální generaci konzolí - Xbox 360 a PS3.

Komunitní manažer značky FIFA Rob Hodson na svém Twitteru neposkytl žádné vysvětlení, pouze napsal, že Ignite engine se týká Xbox One a PS4 verzí, nikoliv PC.

Během včerejší konference Microsoftu řekl Andrew Wilson z EA, že Ignite engine umožní ve sportovních hrách využít 10x více animací a detailů, stejně tak se konečně objeví diváci ve 3D. Nová technologie se může pyšnit také 4x větším výpočtem pro umělou inteligenci za vteřinu. To jinými slovy znamená, že se dočkáme chytřejší AI protivníků i spoluhráčů. Hráči budou mnohem lépe předvídat situace, rychleji reagovat a vymýšlet různé taktiky.

"Poprvé v historii se sportovní hry od EA pochlubí diváky ve 3D s dynamikou," pyšní se EA. To znamená, že diváci budou reagovat na momenty během zápasu. Možná budou dokonce pískat, když se jim něco nebude líbit. I samotní hráči by se měli lépe pohybovat.

Závěrem dodejme, že Ignite engine bude i v dalších sportovních hrách od EA Sports, konkrétně NBA Live 14, nové UFC od tvůrců Fight Night, stejně tak nové Madden. Jisté rovněž je, že letos nevyjde NHL na next-gen konzole. Hokeje od EA Sports se na PS4 a Xbox One dočkáme až v roce 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama