NFS: Edge jsou free-to-play závody využívající Frostbite engine
Novinka NFS: Edge jsou free-to-play závody využívající Frostbite engine

NFS: Edge jsou free-to-play závody využívající Frostbite engine

Michal Burian

Michal Burian

12

Máme podrobnosti o další Need for Speed hře.

Reklama

Před týdnem jsme vás informovali o závodní hře Need for Speed: Edge, která má být nástupce NFS: World, jenž zavřel své brány 15. července letošního roku po pěti letech provozu. NFS: Edge je zatím určeno pro asijský trh a není vůbec jisté, zda se titul později objeví i ve verzi pro nás a Severní Ameriku.

Na Need for Speed: Edge je zajímavé, že free-to-play závody pohání Frostbite engine od švédského celku EA DICE. Tahle technologie byla využita třeba v Battlefield Hardline, Star Wars: Battlefront, Dragon Age: Inquisition, restartu Need for Speed a dalších hrách. Každopádně hra by měla vyjít 26. listopadu 2015 a být zdarma. Co se zasazení týče, odehrávat se má v otevřeném městě Redview a jeho okolí. Projedete se tak hustými lesy, zasněženým horským průsmykem nebo vyprahlou pouští. Na rozdíl od nedávného NFS restartu bude tento díl za denního světla.

V NFS: Edge si hráči budou moci upravovat své vozy po vizuální i výkonové stránce. Abyste získali peníze na koupi lepšího auta nebo úpravu, budete muset hodně závodit nebo šáhnout do peněženky a koupit si kredity. Zatím jsou v plánu pouze dva módy - "Speed Battle" a "Item Battle". Později bude následovat "Time Attack" a "Hot Pursuit". V posledním jmenovaném můžete očekávat policejní vozy, které se vás budou snažit zastavit.

Více podrobností zatím neznáme. Need for Speed: Edge je v současné době testováno v uzavřené betě určené pro korejské hráče. Ti hlásí, že minimálně k hraní potřebují počítač s procesorem Core i3-2120 s 3,3 GHz, 4 GB RAM a grafickou kartu Geforce GTX 550 Ti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama