NFS: Hot Pursuit – odměny, soundtrack a galerie
Need for Speed Novinka NFS: Hot Pursuit – odměny, soundtrack a galerie

NFS: Hot Pursuit – odměny, soundtrack a galerie

Michal Burian

Michal Burian

12

Přinášíme vám novinky ze světa závodní arkády Need for Speed: Hot Pursuit. Tentokrát pro vás máme plnohodnotný seznam achievementů/trofejí, soundtrack a galerii, v níž naleznete 46 nových obrázků.

Reklama

Fanouškovskými stránkami se dnes po celém světě přehnalo silné tornádo, které je obdařilo novými informacemi z NFS: Hot Pursuit. Vezmeme to hezky od podlahy, odhalen byl plnohodnotný seznam achievementů/trofejí, který dává jasně tušit, že se odměny za závodění budou získávat postupem času, bude záležet, jak rychle bude stoupat váš level.

Settling the Score – vyberte přítele ze systému Autolog, kterého následně porazíteGraffiti – vytvořte nový příspěvek nebo odpovězte na zdiSocialite – pět a více NFS přátelOfficer – dosáhnout úrovně 3 jako závodník nebo policistaFestival of Speed – zúčastněte se 10 online závodůRace – účast v 10 online závodech na straně závodníků

Plnohodnotný seznam achievementů/trofejí naleznete zde (anglicky)

Popojedeme trochu dál a podíváme se na hudební doprovod, jenž je v Need for Speed sérii velmi důležitý a jak se sami můžete níže přesvědčit, bude opět perfektní:

The Resist Stance - Bad ReligionCinema - Benny Benassi feat. Garry GoConscience Killer - Black Rebel Motorcycle ClubOpposite of Adults - Chiddy BangSofi Needs A Ladder - Deadmaus feat. SofiAll The Same - Does It Offend You, Yeah?Giant Song - Funeral PartyLive Like You Wanna Live – GreenskeepersBombshock - Hadouken!Get A Rise - Killa KelaEchoes – KlaxonsTwin Flames – KlaxonsStronger - Lazee feat. Dead By AprilBig Weekend – LemonadeShining Down - Lupe Fiasco feat. Matthew SantosGroove Me - Maximum Balloon feat. Theophilus LondonBorn Free - M.I.A.Yeah Yeah Yeah - New PoliticsWatercolour – PendulumNothing From You (Redanka Remix) - Pint Shot RiotStay Too Long (Pendulum Remix) - Plan BDevil's Music – TeddybearsSuperbad (11:34) - Travie McCoyDivisive (Tom Starr Remix) - We Have BandBigger Than Us - White LiesRuling Me - Weezer

Blížíme se do cíle, než protkneme cílovou pátku, tak sešlápneme brzdu a zastavíme se několik minut u kochání nové galerie, v níž naleznete 46 nových obrázků. Níže se můžete podívat na menší ochutnávku, která by vás měla nalákat do galerie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama