NFS nebude mít mikrotransakce ani placená DLC
Need for Speed Novinka NFS nebude mít mikrotransakce ani placená DLC

NFS nebude mít mikrotransakce ani placená DLC

Michal Burian

Michal Burian

40

Místo toho budou bezplatné aktualizace s dalším obsahem. Konzolové verze poběží při 30 snímcích za sekundu.

Reklama

S mikrotransakcemi a placeným dodatečným obsahem se jako hráči setkáváme stále častěji. Vydavatelským společnostem nestačí, že za jejich hru utratíme nemalé peníze, ještě se z našich peněženek snaží vytáhnout další peníze za obsah, který mnohdy měl být součástí původní verze hry. Tohle ale nemá být v blížícím se restartu série Need for Speed. Studio Ghost Games na oficiálních stránkách informovalo, že nemá žádné plány na vydání placeného dodatečného obsahu nebo zavedení mikrotransakcí.

Místo toho bude EA vydávat řadu bezplatných aktualizací s novým obsahem. Na konkrétní podrobnosti si musíme ještě počkat, lze očekávat různé nové závodní výzvy.

Jako další jsme se dozvěděli, že na konzolích PlayStation 4 a Xbox One poběží hra stabilně při 30 snímcích za sekundu. Stabilita je pro vývojáře důležitá, nechtějí, aby frekvence skákala, a zároveň chtějí mít propracovaný vizuální kabátek.

Jak už víme, Need for Speed pro hraní bude vyžadovat připojení k internetu, protože nabídne propojení herního světa s dalšími hráči, respektive sociální interakci. To ale rozhodně neznamená, že pro hraní singleplayeru budete muset mít PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold. Placený účet bude potřeba pouze čistě pro on-line hru.

Need for Speed vyjde 5. listopadu pro PS4 a Xbox One. PC verze byla včera odložena na jaro příštího roku, aby Ghost Games měli více času na optimalizaci a hlavně mohli na počítačích přinést NFS s lepší grafikou a odemčenou frekvencí snímků za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama