NFS: Shift 2 - první obrázek z Masarykova okruhu
Need for Speed Novinka NFS: Shift 2 - první obrázek z Masarykova okruhu

NFS: Shift 2 - první obrázek z Masarykova okruhu

Michal Burian

Michal Burian

5

Brněnský okruh se oficiálně představuje prostřednictvím tiskové zprávy a prvního obrázku.

Reklama

Prvního února tohoto roku jsme pro vás zjistili exkluzivní informaci, že v Need for Speed Shift 2: Unleashed budeme závodit také na legendárním brněnském Masarykově okruhu. Pokud jste o této zprávě pochybovali, tak dnes vývojáři ze Slightly Mad Studios a společnost Electronic Arts tuto trať potvrdili a zároveň si pro nás připravili několik zajímavých informací.

Nejvýznamnější tuzemská trať se do hry dostala díky tomu, že série NFS získala licenci na závody FIA GT, které také jezdí její závodní tým.

Ten se v Brně poprvé představil loni v rámci evropského šampionátu FIA GT3, když k nám do České republiky přicestovala posádka BMW Z4 Coupé v sestavě Patrick Söderlund a Edward Sandström. Švédské dvojici se na 5,4km dlouhé trati, jejíž základy byly položeny už v roce 1930 při tehdy prvním závodu, příliš nedařilo. Nakonec obsadila až 18. místo a letos bude mít co napravovat.

V SHIFT 2 Unleashed se pojede na novější verzi Masarykova okruhu, která byla vybudována v letech 1985 až 1987, a v Need for Speed se objeví vůbec poprvé. Česko-slovenští fanoušci světově nejpopulárnější závodní frančízy se tak podívají na pro ně o něco bližší místo a budou své řidičské schopnosti moci poměřit třeba právě s piloty stáje NFS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama