NFS Shift 2: Unleashed s nabušeným soundtrackem
Need for Speed Novinka NFS Shift 2: Unleashed s nabušeným soundtrackem

NFS Shift 2: Unleashed s nabušeným soundtrackem

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Druhý díl závodní pecky Need for Speed Shift se má dle všeho pochlubit skvělými skladbami, jež sednou náladě a celkovému vyznění titulu <strong>+ odhaleny systémové požadavky</strong>.

Reklama

Řev motoru, hřmot výfuku a kvílení pneumatik – tyto zvuky pomohou vtáhnout hráče do světa SHIFT 2 Unleashed a jeho autentické podoby automobilových závodů. Společnost EA se toho v případě SHIFT 2 Unleashed rozhodla dosáhnout navázáním spolupráce s předními světovými skladateli a postavila je před úkol vytvořit deset charakteristických skladeb pro soundtrack ke hře. Skladatelé sáhli po populárních skladbách v podání těchto kapel: Rise Against, Hollywood Undead, Escape The Fate, The Bravery, Anberlin, 30 Seconds To Mars, Stone Temple Pilots, Switchfoot, Biffy Clyro a Jimmy Eat World.

SHIFT 2 obsahuje soundtrack úplně nového stylu, pracujícího s tématickými zvukovými motivy, které upoutají pozornost hráče a zároveň dodají patřičný podtext dramatickým soubojům na tratích. Každý skladatel dostal za úkol využít emotivní náměty ze hry k vytvoření hudby s filmovými parametry.

„Toto je zcela unikátní přístup k tvorbě hudby pro videohru“, uvedl Steve Schnur, světový ředitel EA pro hudbu a marketing. „Sezvali jsme autory hudby různých nejnovějších filmů, televizních pořadů, trailerů a her a požádali je o přepracování deseti absolutně nejtypičtějších skladeb vybraných skupin tak, aby co nejlépe vyjadřovaly zážitky a pocity pilota závodního vozu na cestě kariérou.“

Skladatelé:

Ramin Djawadi se nejvíce proslavil nominací na Grammy za hudbu k filmu IRON MAN, nominací na Emmy za hudbu k seriálu PRISON BREAK a soundtrackem hry Medal Of Honor od EA z roku 2010.

Troels Folmann, držitel ceny Britské akademie, skladatel hudby pro filmy, upoutávky a videohry. Podílel se na tvorbě hudebních doprovodů pro stovky filmových trailerů a reklam.

Heavy Melody Music, jejichž tým složil původní hudbu pro Need for Speed Hot Pursuit, TV reklamy, vysílané během Super Bowlu, a mnoho dalších her.

Stephen Baysted je tvůrcem hudby pro řadu závodních her, mj. i Need for Speed SHIFT.

Mick Gordon, držitel ocenění AudioGang, se podílel na hudebním doprovodu Need for Speed World a Need for Speed SHIFT.

    Minimální systémové požadavky:

    OS: Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / Windows 7

    Procesor: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4 GHz

    Paměť: 2 GB

    HDD: 7 GB volného místa na disku

    Grafická karta: DirectX 9.0c kompatibilní, 512 MB, Shader Model 3.0 nebo vyšší

    Podporované čipsety: ATI HD3 nebo vyšší, Nvidia GeForce 8 nebo vyšší

    Zvuková karta, DVD mechanika, připojení k internetu, klávesnice, myš

    Podporované volanty:

    PC Logitech G27 Racing Wheel – plná podpora všech tlačítek a přepínání světel Logitech G25 Racing Wheel Logitech Driving Force GT Logitech Formula Force EX Logitech Driving Force Logitech Driving Force EX Logitech Driving Force RX Logitech Driving Force Pro Logitech MOMO Force Logitech MOMO Racing Thrustmaster RGT FFB Pro Clutch Thrustmaster Ferrari GT Experience Thrustmaster Ferrari 430 Fanatec Porsche 911 Turbo S

    PlayStation3 Nascar Racing Wheel Logitech Driving Force Logitech Driving Force EX Logitech Driving Force Pro Logitech G25 Racing Wheel Logitech G27 Racing Wheel – plná podpora všech tlačítek a přepínání světel Logitech Driving Force GT – plná podpora všech tlačítek a přepínání světel Thurstmaster F430 FFB

    Xbox 360 Microsoft Force Feedback Wheel Fanatec Porsche 911 Turbo

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama