NFS: World u příležitosti jubilea naděluje odměny
Need for Speed Novinka NFS: World u příležitosti jubilea naděluje odměny

NFS: World u příležitosti jubilea naděluje odměny

Michal Burian

Michal Burian

4

Dnes je to přesně rok, co byly spuštěny zdarma hratelné MMO závody Need for Speed: World.

Reklama

U příležitosti jubilea se společnost Electronic Arts rozhodla potěšit současné i budoucí hráče dárky zdarma. Pokud jste již ve hře registrováni nebo se zaregistrujete v rozmezí od 27. července do 3. srpna získáte automaticky na svůj účet automobil Porsche 959 (k pronajmutí na jeden den), 1000 SpeedBoost bodů, výroční vinyly a štítek. Tím to ale nekončí…

Hra nedávno prošla dalším masivním updatem, který přinesl nový mód Treasure Hunt, díky němuž je na mapě každý den ukryto 15 pokladů, jež mohou hráči posbírat a značně si tak polepšit jak výbavou, tak i peněžně. A kdo navštíví dealera, určitě si všimne, že do jeho nabídky přibyly auta Dodge Viper SRT10, Nissan 350Z, Volkswagen Scirocco a už zmíněné Porsche 959.

"K oficiálnímu vydání 15. dílu z nejúspěšnější závodní série došlo 27. července 2010, kdy studia EA Black Box a EA Singapore vypustila hru vycházející z úspěšných předchůdců Most Wanted a Carbon, která byla a stále je zvláštní tím, že si ji kdokoliv může stáhnout a následně hrát zcela zdarma. World se začal okamžitě těšit velké hráčské přízni a svůj první milión hráčů překonal už 13. září. Dnes tedy přichází další významné jubileum, a to první narozeniny…," informuje tisková zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama