NHL 11 s kanadskou ligou + obrázky
Novinka NHL 11 s kanadskou ligou + obrázky

NHL 11 s kanadskou ligou + obrázky

Michal Burian

Michal Burian

Začátkem května jsme se dozvěděli, že by mělo NHL 11 údajně obsahovat týmy z kanadské ligy. Pokud jste tomu nevěřili, tak dnes uvěříte. EA Sports totiž vše potvrdili a přispěchali ihned s detaily.

Reklama

Nadcházející ročních hokejové simulace od Electronic Arts bude nově obsahovat šedesát týmů a tři kanadské hokejové ligy. Půjde o Western Hockey League (WHL), Ontario Hockey League (OHL) a Quebec Major Junior Hockey League (QMJHL).

Samozřejmě zmíněné ligy budou mít oficiální loga, strukturu, týmy, hráče a další detaily, které jsou v těchto soutěžích.

"Je vzrušující zařadit CHL (kanadské ligy) do naší hry. Díky tomu nabídne NHL 11 kompletní hokejové zážitky a mnoho dalšího," rozplýval se v tiskové zprávě Jordan Edelsein z marketingového oddělení EA Sports.

NHL 11 vyjde v září letošního roku, a to ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360. Bude využívat Online Pass, což je nová funkce, která má zamezit bazarovému prodeji. Pokud si totiž hru koupíte od nějakého dřívějšího majitele, tak za online hraní budete muset zaplatit 10 dolarů.

Letos vyjde také konkurenční NHL od 2K Sports, ale pouze na Nintendo Wii. Konkurenční soubor budeme moci sledovat příští rok, kdy se na pulty obchodů chystá také NHL 2K12 pro PS3 a X360.

Další obrázky z NHL 11 naleznete v galerii

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama