NHL 18 se zaměří na kreativitu mladých superhvězd
NHL 18 Novinka NHL 18 se zaměří na kreativitu mladých superhvězd

NHL 18 se zaměří na kreativitu mladých superhvězd

Michal Burian

Michal Burian

15

Tváří letošního ročníku hokeje od EA Sports se stal Connor McDavid. Přečtěte si první detaily a podívejte se na video.<strong> Chybět nebude česká Extraliga</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts konečně plnohodnotně odhalila letošní ročník svého hokeje. Sportovní divize EA se pochlubila prvními detaily, gameplay trailerem, datem vydání a samozřejmě došlo i k odhalení největší hvězdy. Tou se stal Connor McDavid, kapitán Edmontonu Oilers. O něm EA tvrdí, že jde o nejúchvatnějšího hráče současné NHL. Proto bude tváří NHL 18.

„Stát se tváří obalu hry NHL 18 je neuvěřitelná čest,“ prozradil Connor McDavid z Edmontonu Oilers. „Už od dětství jsem hrál EA SPORTS NHL rok co rok. Objevit se na obalu, na němž se v minulosti představilo tolik hráčů, které respektuji a obdivuji, to je krásný pocit. Nemůžu se dočkat, až si zahraji NHL 18.“

Pro nás je důležité, že v NHL 18 nebude chybět licencovaná česká Extraliga a PS4 a Xbox One verze budou obohaceny o textovou českou lokalizaci.

NHL 18 se má zaměřit na kreativitu mladých superhvězd současné NHL. EA Sports toho docílí prostřednictvím nového ovládání v útočné třetině a zcela nového ovládání Defensive Skill Stick.

„V útoku budete mít k dispozici zcela nové finty a kličky, jako například bleskovou střelu mezi nohama, kličku jednou rukou, bekhendovou stahovačku a mnohé další. V obraně budete mít díky zcela novému ovládání Defensive Skill Stick vše potřebné k eliminaci soupeřova útoku. K pokrytí prostoru a linií přihrávek lze využít napadání hokejkou, vypíchnutí puku s natažením nebo zametání holí,“ píšou vývojáři na oficiálních stránkách.

Defensive Skill Stick: Nový prvek Defensive Skill Stick vám poskytuje plnou kontrolu nad cílem vašeho napadání. K pokrytí prostoru a linií přihrávek lze nově využít vypíchnutí puku s natažením nebo dokonce zametání holí.

Nové útočné finty a kličky: Těšte se na zbrusu nové ofenzivní parády, které přináší svobodu a kontrolu viděnou v současné NHL. Jde například o bleskovou střelu/přihrávku mezi nohama, kličku jednou rukou, bekhendovou stahovačku a mnohé další. Kombinujte kličky v jeden plynulý pohyb na základě rozhodnutí učiněných ve zlomku sekundy.

Kreativní UI: Spoluhráči řízení hrou využívají stejných herních nástrojů jako vy. Na celé ploše kluziště se díky tomu rozhodují velmi inteligentně. Spoluhráči vás lépe nacházejí při zakládání samostatných úniků díky přihrávkám o hrazení či do prostoru a zlepšenému postavení na ledě. Umělá inteligence také využívá nové ovládání Defensive Skill Stick, takže je efektivnější i ve vašem obranném pásmu.

Zápolení 3 na 3 v EASHL: K naplnění zápasu v EASHL už nepotřebujete pět spoluhráčů. Vyzkoušejte zápasy 3 na 3 a nechte se unést zcela novým zážitkem. Autentická akce 3 na 3 známá z prodloužení zápasů NHL v EA SPORTS Hockey League! Nyní můžete odehrát ve třech proti třem celý zápas, což znamená více prostoru pro vás a vaše spoluhráče. Předveďte, co ve vás je, a ohromte fanoušky novými parádami. Více prostoru k útoku (a pochopitelně i k chybám) znamená, že v EASHL 3 na 3 bude kladen větší důraz na vaše dovednosti.

Hokejový tréninkový kemp: NHL 18 nabídne zcela nový tréninkový kemp navržený k tomu, abyste dokázali uspět na ledě téměř okamžitě. Podívejte se na videa od skutečných hokejových profesionálů, kteří vás naučí ve správný moment předvést tu správnou akci. Poté v tréninku splňte jednotlivé výzvy a staňte se tím nejkomplexnějším hráčem. Tréninkový kemp je nyní integrován do trenérských připomínek a nápovědě na ledě, takže hned zjistíte, co děláte špatně, a zároveň se můžete podívat na videa, které vám pomohou se zlepšením hry.

Další novinkou bude režim NHL Threes, který se ponese ve znamení akčního a frenetického hokeje 3 na 3. Zcela nový arkádový hokejový zážitek nabídne hráčům rychlejší akci, tvrdé hity a jednoduchou hratelnost, kde padá spousta skvělých gólů.

Mód Organizace: V Režimu Organizace změňte tvář celé NHL díky novince v podobě rozšiřovacího draftu, v jehož rámci si můžete vytvořit 32. tým NHL a kompletně tak přetvořit ligu. Zapojte se do autentického rozšiřovacího draftu, v němž bude vaším úkolem vybrat si nejlepší hokejisty z ligy, dejte dohromady unikátní soupisku hráčů a ujměte se manažerské pozice a postarejte se o vše kolem týmu, obchodů a zápasů.

Utvořte tým, nebo hrajte svým stylem: Ať už se rozhodnete pro kooperativní či soutěžní hraní, off-line hru z pohodlí domova, nebo on-line zápolení až ve 12 hráčích, NHL 18 nabízí více než 64 kombinací, jak hrát lokálně nebo přes internet. Ve srovnání s předchozími tituly ze série EA SPORTS NHL přináší NHL 18 více možností hraní s přáteli a soupeři, a to bez ohledu na váš herní styl.

NHL 18 vyjde 15. září letošního roku na PlayStation 4 a Xbox One. O PC verzi bohužel opět ani slovo. NHL 18 bude součástí placeného programu EA Access. Majitelé Xboxu One s tímto předplatným budou hrát od 7. září po dobu 10 hodin. Pokud si koupíte Young Star nebo Young Stars Deluxe edici, tak si plnou verzi NHL 18 budete moci vychutnávat od 12. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama