Nintendo chystá nové Pokémony pro Switch a 3DS
Novinka Nintendo chystá nové Pokémony pro Switch a 3DS

Nintendo chystá nové Pokémony pro Switch a 3DS

Michal Burian

Michal Burian

6

Pokken Tournament DX pro Switch a Pokémon Gold a Silver pro 3DS.

Reklama

Dnes odpoledne v živém streamu oznámila společnost Nintendo novinky pro fanoušky Pokémonů, kteří vlastní Switch nebo 3DS. Na nejnovější konzoli od Nintenda dorazí 22. září Pokken Tournament DX. Jde o aktualizovanou Wii U verzi, kde bude původních 16 hratelných postav doplněno o pět nových Pokémonů: Darkrai, Scizor, Empoleon a Croagunk, plus Decidueye z Pokémon Sun a Moon.

Hra nabídne týmové bitvy tři proti třem, přátelská a skupinová utkání a navíc online boje. Jen nezapomeňte, že v roce 2018 bude pro online služby na Switchi vyžadováno předplatné.

To vlastnící Nintenda 3DS se mohou těšit na Pokémon Gold a Silver. Jde o druhou generaci, která také vyjde v září. Původně tyhle díly byly hratelné na Game Boy Color ve Spojených státech amerických před 17 lety.

Pokud by vám to nestačilo, tak se díly Sun a Moon dočkají Deluxe verzí, jmenují se Pokémon Ultra Sun a Ultra Moon a budou v prodeji od 17. listopadu. Očekáváme, že zahrnou minimálně další Pokémony. Na potvrzení si ale musíme ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama