Nintendo Direct na E3: Jako obvykle
Novinka Nintendo Direct na E3: Jako obvykle

Nintendo Direct na E3: Jako obvykle

Michal Burian

Michal Burian

6

Nintendo si jede svou vlastní ligu a nepromlouvá do bitvy next-gen konzolí. Dnešní Nintento Direct nepřekvapil. Podívejme se tak alespoň na nová videa.

Reklama

Nintendo jde vlastní cestou, což početné komunitě především z řad casuál hráčů určitě vyhovuje. Dnešní Nintendo Direct ničím překvapil, točil se totiž kolem her, které byly očekávané.

Pokémon X and Y

Pokémoni nás poctili návštěvou prostřednictvím druhého gameplay traileru, který ukazuje mj. rozmanitý herní svět a souboje.

Super Mario 3D World

V prosinci letošního roku vyjde nové dobrodružství s populárním Mariem. Nepůjde ale o novou New Super Mario Bros hru. Tohle je Super Mario 3D World, kde bude hratelnou postavou i Peach.

Mario Kart 8

Third Party Games

Bez překvapení - viděli jsme Assassin's Creed IV, Batman Arkham Origins (včetně spin-offu pro 3DS), Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, Disney Infinity, Just Dance 2014, Rayman Legends, Scribblenauts Unmasked, Disney's Planes, Skylanders Swap Force, Splinter Cell Blacklist, Sonic Lost World a Watch Dogs.

Digitální a Indie hry

Ballpoint Universe, Cloudberry Kingdom, Coaster Crazy Deluxe, DuckTales Remastered, Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara, Mutant Mudds Deluxe, Oddworld: New 'N' Tasty, Scram Kitty and His Buddy on Rails…

The Legend of Zelda: Wind Waker HD

The Wonderful 101

X

Super Smash Bros.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama