Nintendo zábavným videem prezentuje rodičovský zámek Switche
Novinka Nintendo zábavným videem prezentuje rodičovský zámek Switche

Nintendo zábavným videem prezentuje rodičovský zámek Switche

Michal Burian

Michal Burian

1

Cennou lekci udělí drsňák Bowser.

Reklama

Minulý týden byla detailně odhalena konzole Nintendo Switch, která je zároveň handheldem. O pár dnů později se dozvídáme další nové informace. Jednou z nich je přítomnost rodičovského zámku, kterou japonská společnost prezentuje v zábavném videu. Cennou lekci udělí drsňák Bowser. Ten se stal rodičem a musí ochránit svého malého syna.

Pomocí aplikace v telefonu budou moci rodičové nastavit mnoho věcí v konzoli Switch a na dálku ji ovládat. Například mohou přepnout Switch do režimu spánku v situaci, kdy dítěti vypršela stanovená doba hraní, ale dítě přesto nechce konzoli/handheld vypnout. V konzoli prostřednictvím telefonu můžete totiž nastavit maximální počet odehraných hodin za den. Vašemu dítěti se potom zobrazí tato zpráva na obrazovce a on by měl konzoli vypnout. Když to neudělá, můžete ji na dálku uspat.

Další šikovnou věcí v mobilní aplikaci jsou statistiky. Jednoduše si budete moci prohlédnout, jaké hry dítě hraje a případně mu nějakou zakázat. Samozřejmostí je také možnost zakázat online složky, včetně multiplayeru her.

Závěrem dodejme, že Nintendo Switch nebude mít regionální zámek. Nové hry tak můžete kupovat kdekoliv na světě. Zajímavé také je, že Switch nebude podporovat Miiverse a StreetPass. Místo Miiverse bude jiná sociální mediální platforma. A co se StreetPassu týče, ten nebude z důvodu, že Switch je především konzole a ne handheld.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama