Novinka No Man's Sky přivítalo novou aktualizaci

No Man's Sky přivítalo novou aktualizaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší nový režim a kopu dalších novinek.

Reklama

Vývojáři z Hello Games mi opravdu dělají radost. Po vlažném přijetí No Man's Sky při vydání šli opravdu do sebe a v průběhu několika let titul díky pravidelným aktualizacím posunuli úplně někam jinam, kdy aktuálně v sobě skrývá obrovskou hromadu obsahu.

A s těmito updaty ještě ani zdaleka nekončíme, jelikož včera dorazil další, tentokrát s označením 3.3 a názvem Expeditions.

No Man's Sky přivítalo novou aktualizaci

Ten přichází s úplně novým režimem, který se jmenuje stejně jako samotná aktualizace. Nabídne nám možnost se vydávat na speciální časově omezené mise (sami či s kamarády), které budou rozděleny do jednotlivých fází, v nichž je třeba plnit různé úkoly. Za každou splněnou fázi navíc získáte odměny (třeba jednu z více než 100 nášivek či exkluzivní jetpack), přičemž na konci samotné expedice čeká ta největší, kterou je zlatá loď Alpha Vector.

Během plnění těchto misí můžete také narazit na speciální shromažďovací místa, kde se lze potkávat s hráči a třeba si i nabízet pomoc.

No Man's Sky přivítalo novou aktualizaci

Předělán byl ovšem i systém klasických misí, kdy byly lépe vybalancovány odměny, předělán vzhled Mission Boardu a navíc se své úpravy dočkal proces jejich nacházení, kdy už nebudete sledovat ukazatel na mapě, nýbrž využijete novou modifikaci pro váš vizor, která se jmenuje Target Sweep.

Taktéž byly přidány nové víkendové eventy, vylepšeny modely některých lodí (třídy Explorer), upraven byl HUD, došlo na optimalizaci běhu hry i načítacích časů, předělány byly značky na mapě, vaše objevy se nově budou sdílet skrze všechny platformy, a také byla přidána podpora Twitch dropů.

Je toho jednoduše opět požehnaně a my se už nemůžeme dočkat toho, co si na nás autoři připraví příště.

No Man's Sky si můžete pořídit pro PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama