No Man's Sky se dočká zásadní aktualizace multiplayeru
Novinka No Man's Sky se dočká zásadní aktualizace multiplayeru

No Man's Sky se dočká zásadní aktualizace multiplayeru

Denis Růžička

Denis Růžička

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ta se bude jmenovat Beyond a vnadí na ni krátká ukázka.

Reklama

No Man's Sky nezačalo v roce 2016 moc dobře, ale od té doby si to vývojáři z Hello Games žehlí a přidávají nové aktualizace. V průběhu tohoto roku měli v plánu vydávat řadu menších updatů. Místo toho ale zveřejní jednu větší, na kterou vnadní krátká ukázka.

Sean Murray uvedl, že hra dostane radikálně nový a sociálně multiplayerový zážitek, který nazývá No Man's Sky Online. Níže se můžete podívat, jak tento zcela nový zážitek popisuje.

„Prvním přídavkem aktualizace s názvem Beyond je dnes oznámený No Man's Sky Online. Ten obsahuje radikálně nový a sociálně multiplayerový zážitek, který umožnuje hráčům hrát spolu a setkat se kdekoli ve vesmíru. Ačkoli to dává lidi dohromady, jako nikdy předtím, a má mnoho rozpoznatelných online prvků, nepovažujeme No Man's Sky za MMO. Nebude vyžadovat předplatné, nebudou zahrnuté mikrotransakce a přídavek bude zcela zdarma pro všechny vlastníky hry.

Tyto změny jsou odpovědí na to, jak jsme viděli lidi hrát od doby co vyšel update Next, a je to něco, o čem jsme dlouho snili. Budeme mluvit více o dalších částech, až budeme vědět, že můžeme být přesný a těšíme se na další sdílení informací v následujících týdnech.“

Vypadá to, že konečně se dočkáme pořádného multiplayerového zážitku, který si budeme moci užívat se svými kamarády. Aktualizace Beyond vyjde někdy v létě tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama