Noční můry z Yomawari: Night Alone se pomalu blíží
Novinka Noční můry z Yomawari: Night Alone se pomalu blíží

Noční můry z Yomawari: Night Alone se pomalu blíží

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Hororové dobrodružství pro PS Vitu a PC má vyjít už koncem tohoto měsíce.

Reklama

Jelikož se pomalu noční tmou přikrádá děsivá hororová adventura Yomawari: Night Alone, spustila NIS America odpočet, kdy se zhmotní vaše noční můry. Jde o nový trailer s názvem Countdown to Nightmares, ve kterém se zase můžeme setkat s malou dívka, která v nočních hodinách hledá ve městě svou velkou sestru a svého psa Poro... jen proto, aby zjistila, že zde v noci číhají záhadné příšery. A rozhodně nejsou nijak hodné!

Vašim hlavním pomocníkem bude baterka, díky které objevíte jinak neviditelné bytosti. Zároveň musíte mít na paměti, že baterka neobjeví pouze bytosti, ale i informace o hledaných a tak je důležité posvítit si třeba i na nástěnky a na městské billboardy. Spousta míst bude v noci vypadat úplně jinak, než jak jej znáte za denního světla. S malou dívkou navštívíte nespočet různých míst, jako je stará škola, park nebo rozpadající se opuštěná městská čtvrť.

Něco málo o tom, co vás bude v noci čekat, můžete zjistit už z interaktivního menu hry na jejích oficiálních stránkách.

Yomawari: Night Alone vyjde v Evropě pro PS Vitu a PC 28. října, přičemž krabicová verze pro PS Vitu bude obsahovat také předchozí hru studia Nippon Ichi Software htoL#NiQ: The Firefly Diary.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama