Nová FPS od Respawn ve fiskálním roce 2013
Novinka Nová FPS od Respawn ve fiskálním roce 2013

Nová FPS od Respawn ve fiskálním roce 2013

Michal Burian

Michal Burian

6

Tvůrci série Call of Duty chystají novou značku na fiskální rok 2013.

Reklama

Internetové stránky EA Partners prozradily, že nová first-person střílečka od studia Respawn (složeno především z tvůrců série Call of Duty) je naplánovaná na fiskální rok 2013.

To znamená, že by měl titul vyjít v období od dubna 2012 do března 2013.

Na stránce EA Partners v sekci "EAP Marketing FY13 Home Page" byly rovněž uvedeny názvy jako The Secret World, Overstrike, Populous, Outernauts a Respawn.

Po nějaké době byly tyto informace však odstraněny a tak není divu, že se spekuluje, zda nějaký zaměstnanec omylem nezveřejnil něco, co mělo být ještě nějakou dobu v tajnosti. Outernauts by totiž mohl být nový projekt studia Insomniac Click, které se má specializovat na sociální hry.

Je dost nepravděpodobné, že EA v letošním roce vydá dvě válečné střílečky; nový Medal of Honor a titul od Respawn. Pravděpodobně se tak nové značky od tvůrců Call of Duty dočkáme až v roce 2013.

Pro úplnost dodejme, že název Outernauts si nedávno nechalo studio Insomniac Games zaregistrovat. Dalším překvapením je pak strategie Populous – půjde o hru pro Facebook nebo plnohodnotný 3D restart ve stylu XCOM: Enemy Unknown?

Podělte se s námi o svůj názor!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama