Nová hra od tvůrců Don't Starve dorazila na Steam
Oxygen Not Included Novinka Nová hra od tvůrců Don't Starve dorazila na Steam

Nová hra od tvůrců Don't Starve dorazila na Steam

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Titul se svérázným názvem Oxygen Not Included je k dispozici v rámci programu Early Access.

Reklama

Na Steam, konkrétně do sekce Early Access, před několika dny dorazila nová hra od studia Klei Entertainment, které má na svědomí zejména Don't Starve a Mark of the Ninja. Jmenuje se Oxyen Not Included a jde o čistě singleplayerový simulátor kolonizace vesmíru, v němž se musíte starat o přežití vaší kolonie na cizím světě. K tomu vám dopomůže správa různých zdrojů nebo dodávka kyslíku za pomoci potrubí. Navíc se musíte starat o to, aby měli kolonisté co jíst a aby nepřišli do styku s nebezpečným prostředím, kvůli němuž by třeba zmrzli nebo se utopili.

Navíc si musíte dávat pozor na hladinu stresu, kterou snížíte plánováním různých aktivit. Jak si můžete všimnout z traileru, po vizuální stránce je Oxygen Not Included mnohdy podobný úspěšnému survivalu Don't Starve, jinak ale nemají oba tituly na pohled takřka nic společného.

Koupě Oxyen Not Included v rámci Early Access fáze vás vyjde na 22,99 euro. Jestli vlastníte některý z předešlých počinů studia Klei Entertainment, dostanete 20% slevu, takže vás bude stát 18,39 euro. Nemusí jít nutně o původní Don't Starve a Mark of the Ninja, slevu získáte i za vlastnictví ostatních titulů studia, třeba Don't Starve Together.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama