Nová hra ze světa Avatara má vypadat jako Breath of the Wild
Avatar: The Last Airbender Novinka Nová hra ze světa Avatara má vypadat jako Breath of the Wild

Nová hra ze světa Avatara má vypadat jako Breath of the Wild

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zachycuje události seriálu v alternativní podobě.

Reklama

Nedávno jsme psali, že prostřednictvím Amazonu unikla nová hra z univerza Avatar: The Last Airbender. Příliš podrobností jsme neznali, ale to se nyní mění. Exkluzivní informace přinesl magazín Avatar News, jeho redaktoři už údajně mohli titul vidět přímo v akci.

Quest for Balance má být RPG, jež svým vizuálem údajně připomíná The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hratelnost je prý však výrazně odlišná a nejde ani o open world. Pracovat na něm mají nově vzniklé Avatar Studios a vydavatelem je Game Mill.

Titul se odehrává na konci seriálu, kdy se sejde Řád bílého lotosu, aby si navzájem vyprávěli příbehy. Postupně tak převypráví události celého seriálu, ale vzpomínky postav nejsou stoprocentní, a tak mohou nastat odchylky.

Hra vyjde 8. listopadu tohoto roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Oficiálního odhalení by mělo nastat už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama